EVENIMENTE

NaturEnergy » Energie solara fotovoltaica
Energie solara fotovoltaica

PATRES apreciază efortul AFM pentru deblocarea Programului Casa Verde – Panouri Fotovoltaice, însă proiectele pot fi puse în aplicare de către beneficiari cu mare dificultate în contextul Situației de Urgență!

Organizația Patronală a Producătorilor de Energie din Surse Regenerabile din România – PATRES apreciază efortul depus de echipa Administrației Fondului pentru Mediu în ce privește deblocarea și continuarea Programului Casa Verde – Panouri Fotovoltaice.

Programul Casa Verde – panouri fotovoltaice. S-a aprobat prima lista

AFM, Administrația Fondului pentru Mediu a publicat prima listă cu peste 5.300 de dosare acceptate din cele peste 7.600 de dosare evaluate în cadrul Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională.

Răspuns la COVID-19: SEI lansează Global Solar Connection Initiative

SEI anunta ca va lupta cu COVID-19 prin continuarea programelor de pregatire in domeniul energiei fotovoltaice. Astfel SEI este deschis pentru afaceri si se adreseaza tuturor studenților, absolvenților, angajatorilor și susținătorilor. SEI este aici pentru a servi lumea pentru a furniza instrumentele și resursele de care ai nevoie pentru a-ți atinge obiectivele de educare a energiei regenerabile, se spune in anunt.

Dezbatere publica privind aprobarea preturilor de vanzare a energiei electrice produse din surse regenerabile

      ANRE anunță organizarea întâlnirii pentru dezbaterea publică a Proiectului de Ordin  pentru aprobarea preturilor de vanzare a energiei electrice produsă în centrale electrice din Surse Regenerabile cu putere electrica instalata sub 100kW apartinând persoanelor fizice catre operatorii de distribuție concesionari.


“EES Europe” revine pe scena targurilor si expozitiilor cu cea de-a 3-a editie.

“EES Europe” este una dintre cele mai mari expozitii de baterii si sisteme de stocare a energiei din Europa. Este un eveniment care aduce laolalta producatori, distribuitori, furnizori si utilizatori ai sistemelor de stocare a energiei atat mobile cat si stationare. Acest eveniment are loc anual, simultan cu evenimentul Intersolar Europa in orasul Munich, Germania.


Panouri fotovoltaice
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design