EVENIMENTE

NaturEnergy » Energie solara fotovoltaica
Energie solara fotovoltaica

Ucraina | O centrală solară cu o capacitate de 8 MW va fi construită în regiunea Harkov

Anul acesta, în regiunea Harkov se va construi o centrală solară cu o capacitate de 8 MW, transmite serviciul de presă al Administrației Regionale a Statului din Harcov, Ucraina. Conform raportului, o centrală solară de 8 MW va fi construită în satul Birky, regiunea Kharkiv. 

Panouri fotovoltaice pentru 115 gospodării izolate

Administrația Fondului pentru Mediu a publicat lista dosarelor aprobate în cadrul Programului privind instalarea de sisteme fotovoltaice pentru gospodăriile izolate neracordate la reţeaua de distribuţie a energiei electrice.
.

PATRES apreciază efortul AFM pentru deblocarea Programului Casa Verde – Panouri Fotovoltaice, însă proiectele pot fi puse în aplicare de către beneficiari cu mare dificultate în contextul Situației de Urgență!

Organizația Patronală a Producătorilor de Energie din Surse Regenerabile din România – PATRES apreciază efortul depus de echipa Administrației Fondului pentru Mediu în ce privește deblocarea și continuarea Programului Casa Verde – Panouri Fotovoltaice.

Programul Casa Verde – panouri fotovoltaice. S-a aprobat prima lista

AFM, Administrația Fondului pentru Mediu a publicat prima listă cu peste 5.300 de dosare acceptate din cele peste 7.600 de dosare evaluate în cadrul Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională.

Răspuns la COVID-19: SEI lansează Global Solar Connection Initiative

SEI anunta ca va lupta cu COVID-19 prin continuarea programelor de pregatire in domeniul energiei fotovoltaice. Astfel SEI este deschis pentru afaceri si se adreseaza tuturor studenților, absolvenților, angajatorilor și susținătorilor. SEI este aici pentru a servi lumea pentru a furniza instrumentele și resursele de care ai nevoie pentru a-ți atinge obiectivele de educare a energiei regenerabile, se spune in anunt.

Panouri fotovoltaice
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design