EVENIMENTE

NaturEnergy » Energie solara fotovoltaica
Energie solara fotovoltaica

Casa Verde | O nouă listă cu dosare fotovoltaice a fost publicată pe site-ul AFM

Administrația Fondului pentru Mediu a publicat in 30 aprilie 2020, o nouă listă cu peste 5.000 de dosare acceptate în cadrul Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională.

METRO Bulgaria a instalat primul sistem fotovoltaic pe un magazin propriu la Blagoevgrad

Sistemul are o capacitate instalată de 423 kWp, ceea ce permite satisfacerea unui procent semnificativ din energia site-ului. Sistemul fotovoltaic înlocuiește energia electrică din rețea în perioadele de vârf când prețul său liber de piață este cel mai mare.

Dedeman instalează centrale electrice fotovoltaice pe acoperișurile magazinelor proprii.

Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, instalează centrale electrice fotovoltaice pe acoperișurile a 28 de magazine din rețea. 

Enefit Green își va extinde proiectele în Polonia

O extindere a companiei estoniene de energie Enefit Green în Polonia, cu sprijinul BERD, contribuie la promovarea dezvoltării energiei solare pe o piață încă dominată de combustibil.


Polonia devine al cincilea cel mai mare producător din Europa

Uniunea Europeană și-a mărit piața de energie solară cu peste 100%, făcând din 2019 cel mai de succes an de până acum. Fiind una dintre cele cinci țări care au contribuit cel mai mult la această creștere, Polonia și-a quadruplicat aproape capacitățile solare într-un an până la 784MW. 

Panouri fotovoltaice
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design