EVENIMENTE

NaturEnergy » Energie solara fotovoltaica
Energie solara fotovoltaica

Dedeman instalează centrale electrice fotovoltaice pe acoperișurile magazinelor proprii.

Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, instalează centrale electrice fotovoltaice pe acoperișurile a 28 de magazine din rețea. 

Enefit Green își va extinde proiectele în Polonia

O extindere a companiei estoniene de energie Enefit Green în Polonia, cu sprijinul BERD, contribuie la promovarea dezvoltării energiei solare pe o piață încă dominată de combustibil.


Polonia devine al cincilea cel mai mare producător din Europa

Uniunea Europeană și-a mărit piața de energie solară cu peste 100%, făcând din 2019 cel mai de succes an de până acum. Fiind una dintre cele cinci țări care au contribuit cel mai mult la această creștere, Polonia și-a quadruplicat aproape capacitățile solare într-un an până la 784MW. 

Ucraina | O centrală solară cu o capacitate de 8 MW va fi construită în regiunea Harkov

Anul acesta, în regiunea Harkov se va construi o centrală solară cu o capacitate de 8 MW, transmite serviciul de presă al Administrației Regionale a Statului din Harcov, Ucraina. Conform raportului, o centrală solară de 8 MW va fi construită în satul Birky, regiunea Kharkiv. 

Panouri fotovoltaice pentru 115 gospodării izolate

Administrația Fondului pentru Mediu a publicat lista dosarelor aprobate în cadrul Programului privind instalarea de sisteme fotovoltaice pentru gospodăriile izolate neracordate la reţeaua de distribuţie a energiei electrice.
.

Panouri fotovoltaice
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design