EVENIMENTE

NaturEnergy » Energie solara fotovoltaica
Energie solara fotovoltaica

Azerbaidjanul începe un proiect pilot pentru instalarea panourilor solare pe suprafața lacului Boyukshor

În Azerbaidjan se lucrează la demararea unui proiect pilot pentru instalarea panourilor solare pe suprafața lacului Boyukshor, lângă Baku, pe o suprafață de 800 de metri pătrați, a informat Ministerul Energiei.


Greenpeace România a sesizat Avocatul Poporului referitor la Programul Casa Verde Fotovoltaice

Amăgiți de declarațiile oficiale din perioada septembrie-noiembrie 2019 ale Administrației Fondului pentru Mediu (AFM), cetățenii nu au reînnoit documentele necesare pentru a aplica la sesiunea din noiembrie 2019 a programului Casa Verde Fotovoltaice.

Parcul fotovoltaic Stăneşti intra in portofoliul Electrica Furnizare

Electrica Furnizare S.A., parte a Grupului Electrica, a intrat pe piaţa de producţie de energie electrică din surse regenerabile prin semnarea unui contract de vânzare-cumpărare cu Raylexo Limited şi Long Bridge Management şi Administrare SRL în vederea achiziţionării Parcului Fotovoltaic Stăneşti din judeţul Giurgiu, deţinut de firma Long Bridge Millenium SRL, informează un comunicat al companiei.

Casa Verde | O nouă listă cu dosare fotovoltaice a fost publicată pe site-ul AFM

Administrația Fondului pentru Mediu a publicat in 30 aprilie 2020, o nouă listă cu peste 5.000 de dosare acceptate în cadrul Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională.

METRO Bulgaria a instalat primul sistem fotovoltaic pe un magazin propriu la Blagoevgrad

Sistemul are o capacitate instalată de 423 kWp, ceea ce permite satisfacerea unui procent semnificativ din energia site-ului. Sistemul fotovoltaic înlocuiește energia electrică din rețea în perioadele de vârf când prețul său liber de piață este cel mai mare.

Panouri fotovoltaice
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design