EVENIMENTE

NaturEnergy » Energie solara fotovoltaica
Energie solara fotovoltaica

ACCIONA inaugurează prima centrală fotovoltaică plutitoare conectată la rețea în Spania

Guillermo Fernández Vara, președintele Juntei (Guvernul regional) din Extremadura și președintele ACCIONA, José Manuel Entrecanales, au inaugurat prima instalație solară fotovoltaică plutitoare conectată la rețea în Spania pe rezervorul Sierra Brava (Extremadura).


Webinar CMT OWP privind finanțarea proiectelor eoliene offshore în Japonia

Capacitatea eoliană offshore în Asia se accelerează rapid, în ciuda incertitudinii din ce în ce mai mare cu pandemia și deplasările globale. Industria salută prima ofertă pentru vântul offshore Goto din Japonia, anunțată în iunie 2020, și încă zece zone promițătoare pentru viitoarea dezvoltare eoliană în larg.

Azerbaidjanul începe un proiect pilot pentru instalarea panourilor solare pe suprafața lacului Boyukshor

În Azerbaidjan se lucrează la demararea unui proiect pilot pentru instalarea panourilor solare pe suprafața lacului Boyukshor, lângă Baku, pe o suprafață de 800 de metri pătrați, a informat Ministerul Energiei.


Greenpeace România a sesizat Avocatul Poporului referitor la Programul Casa Verde Fotovoltaice

Amăgiți de declarațiile oficiale din perioada septembrie-noiembrie 2019 ale Administrației Fondului pentru Mediu (AFM), cetățenii nu au reînnoit documentele necesare pentru a aplica la sesiunea din noiembrie 2019 a programului Casa Verde Fotovoltaice.

Parcul fotovoltaic Stăneşti intra in portofoliul Electrica Furnizare

Electrica Furnizare S.A., parte a Grupului Electrica, a intrat pe piaţa de producţie de energie electrică din surse regenerabile prin semnarea unui contract de vânzare-cumpărare cu Raylexo Limited şi Long Bridge Management şi Administrare SRL în vederea achiziţionării Parcului Fotovoltaic Stăneşti din judeţul Giurgiu, deţinut de firma Long Bridge Millenium SRL, informează un comunicat al companiei.

Panouri fotovoltaice
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design