EVENIMENTE

NaturEnergy » Energie solara fotovoltaica
Energie solara fotovoltaica

Skytron Energy si LSG Building Solutions deschid al treilea parc PV in Romania

Skytron Energy si LSG Building Solutions deschid al treilea parc PV in RomaniaCompaniile Skytron Energy si LSG Building Solutions vor dezvolta in parteneriat cel de-al treilea parc fotovoltaic din Romania, care urmeaza altor doua deja finalizate in judetul Giurgiu. Acest ultim proiect va avea o capacitate instalata de 50 de MW si va deveni operational pana la sfarsitul acestui an.
Skytron Energy este unul din cei mai mari dezvoltatori din lume de sisteme de monitorizare si control pentru instalatii de producere a energiei regenerabile. Aceasta companie impreuna cu romanii de la LSG au construit doua parcuri fotovoltaice cu o capacitate de 45, respectiv 20 de MW, ambele in judetul Giurgiu.

Cea mai mare centrala fotovoltaica din Japonia a devenit operationala

Cea mai mare centrala fotovoltaica din Japonia a devenit operationalaCompania Kagoshima Mega Solar Power Corporation a inaugurat recent in orasul Kagoshima o instalatie solara care, datorita capacitatii sale, a devenit cea mai mare centrala fotovoltaica din Japonia, cu 70 de MW putere.

Proiectul a fost dezvoltat si este detinut de catre furnizorul local de utilitati, Kagoshima Mega Solar Power Corporation, iar tehnologia folosita apartine germanilor de la SMA Solar, care au oferit 140 de invertoare si 1260 de monitoare solare pentru parcuri fotovoltaice.

Sisteme fotovoltaice Tritec in Turcia

Sisteme fotovoltaice Tritec in TurciaCompania elvetiana Tritec, care activeaza in domeniul energiei solare, a construit doua instalatii fotovoltaice in regiunea Gaziantep din Sudul Turciei. Una din instalatii are o capacitate de 200 de kW si este localizata pe acoperisul fabricii de covoare Sirma.

Modulele fotovoltaice din siliciu policristalin vor domina piata de solare in 2014

Modulele fotovoltaice din siliciu policristalin vor domina piata de solare in 2014Cel mai nou raport realizat de Solarbuzz, companie de prestigiu care se ocupa de analiza si cercetarea pietei industriei solare, arata ca in 2014 productia de module fotovoltaice din siliciu policristalin va domina ramura de productie, cu peste 62% din total.

ENEL – parcuri solare de 100 de MW in Grecia

ENEL – parcuri solare de 100 de MW in GreciaCompania italiana Enel a tinut secret pana de curand faptul ca a achizionat licente de constructie pentru parcuri solare in Grecia cu o capacitate cumulata de peste 100 de MW.

Astfel, compania italiana cu sediul in Roma a cumparat in total 26 de licente, dintre care 17 de la Enexon Hellas pentru capacitati de 73 MW, 7 licente de la Kalenta, pentru proiecte de 25 MW si doua licente pentru 3.5 MW de la compania Solar Thessalias.

Panouri fotovoltaice
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design