EVENIMENTE

NaturEnergy » Energie solara fotovoltaica
Energie solara fotovoltaica

ACCIONA și UDP Renewables lansează o nouă centrală solară în Ismail, regiunea Odessa

UDP Renewables, al cărui investitor strategic este holdingul UFuture, își continuă parteneriatul cu compania mondială în domeniul regenerabilelor - ACCIONA. Ca parte a cooperării, două etape ale noii centrale solare „Gudzovka-Solar” sunt comandate în orașul Ismail, regiunea Odessa. Investițiile în proiect s-au ridicat la aproximativ 21 de milioane de euro.

Enel X România a finalizat instalarea a trei sisteme de panouri fotovoltaice în localităţile Sebiş şi Arad

Enel X România, divizia de servicii energetice avansate a Grupului Enel, a finalizat instalarea a trei sisteme de panouri fotovoltaice în localităţile Sebiş şi Arad, în urma unei investiţii totale de peste 500.000 de euro, informează compania printr-un comunicat.


Ignitis Group a instalat cea mai mare centrală solară din statele baltice

Ignitis Gamyba, o companie administrată de compania internațională de energie Ignitis Group, a finalizat instalarea unei centrale solare de 3 MW lângă Elektrėnai din Obeniai, Lituania.

Electric Up un nou program pentru fotovoltaice

Guvernul a adoptat programul “Electric Up”, firmele tip IMM-urile din domeniul HoReCa pot accesa o finanţare nerambursabilă în valoare de maxim 100.000 de euro pentru instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice şi a staţiilor de încărcare electrice.

Grecia | Două centrale fotovoltaice in municipiul Megalopolis

PPC Renewables SA, o unitate de utilitate greacă a PPC SA, a deschis o licitație pentru construcția a două parcuri solare în Grecia, în valoare totală de 50 MW.

Panouri fotovoltaice
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design