EVENIMENTE
NaturEnergy » Energie hidro
Energie hidro

Productia hidrocentralelor din Albania a explodat – crestere de aproape 100%

productia hidrocentralelor din AlbaniaFata de aceeasi perioada a anului 2012, productia de energie electrica din Albania a crescut in prima jumatate a acestui an cu 33%, in timp ce productia interna de electricitate a crescut cu aproape 90%. In prima jumatate a anului 2013, productia de energie electrica a fost de 4 GWh, adica 78.5% din totalul cantitatii de curent electric.

Productia Hidroelectrica a ajuns in Iunie la 1.6 TWh

Compania energetica Hidroelectrica a produs in luna Iunie peste 1.6 TWh de electricitate, o cantitate cu 180.000 de MWh peste media ultimilor 17 ani. 

Microhidrocentrale in Romania - un viitor cu investitii de peste 130 milioane de euro

Hidroenergia are o traditie lunga in Romania si acopera o mare parte din necesarul de energie. Compania de stat Hidroelectrica si-a propus pentru urmatorii ani sa investeasca peste 130 milioane de euro in constructia de microhidrocentrale.

317 hidrocentrale mici, in curs de construire in Serbia

Autoritatile sarbe au stabilit 317 locatii pentru construirea unor centrale hidro de mici dimensiuni, urmand ca investitorii sa aplice pana cel tarziu 5 Aprilie pentru autorizatiile necesare.

Investitii si potential - Microhidrocentrale in Romania

Potentialul hidroenergetic al Romaniei este exploatat in momentul de fata in proportie de 48%. Apele curgatoare din zonele de munte ale Romaniei pot oferi, prin intermediul unor amenajari relativ simple, energie electrica la costuri mici si cu impact redus sau chiar pozitiv asupra mediului inconjurator.

Energie hidro
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design