EVENIMENTE

NaturEnergy » Energie eoliana
Energie eoliana

E.ON intentioneaza sa opreasca finalizarea proiectelor eoliene

Directorul general al companiei E.ON, Frank Hajdinjak, a declarat ca, in eventualitatea in care autoritatile romane vor adopta ordonanta de urgenta initiata de catre Ministerul Economiei privind reducerea sprijinului acordat producatorilor de energie verde, compania in fruntea careia se afla va suspenda finalizarea unor proiecte de centrale eoliene pe care le are in plan sa le dezvolte.

Vestas – centru de asistenta in Romania

Producatorul danez de turbine eoliene Vestas, liderul la nivel mondial din acest domeniu, intentioneaza sa deschida in Romania un centru de asistenta tehnica, tinand cont de faptul ca in tara noastra functioneaza numeroase parcuri eoliene care includ turbine produse de companie.

Suzlon – ferma eoliana de 90 de mil. de euro in Germania

RE Power Systems, companie detinuta in totalitate de gigantul Suzlon Group, care produce turbine eoliene atat pentru uscat, cat si pentru montaj in larg, a incheiat recent un contract de furnizare pentru 27 de turbine eoliene, care vor fi livrate pentru patru proiecte din Germania, cu o valoare totala de 90 de milioane de euro.

Vestas va avea doua noi modele de turbine

Producatorul danez de instalatii eoliene, Vestas, liderul la nivel mondial in acest domeniu, a anuntat recent lansarea anul viitor a doua noi modele de turbine, V100 si V110, ultimele variante ale modelului cu o capacitate de 2 MW.

Spania va avea prima sa ferma eoliana offshore

Producatorul de turbine eoliene Gamesa a inceput livrarea din portul Bilbao cu destinatia Insulele Canare a componentelor necesare instalarii unei turbine eoliene offshore cu o capacitate de productie de 5 MW.

Energie eoliana
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design