EVENIMENTE

NaturEnergy » Energie eoliana
Energie eoliana

Ferma eoliana de 54 de MW in judetul Galati

In prezent, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) discuta acordarea catre compania spaniola Inveravante a unei linii de credit de 59 de milioane de euro, pentru finantarea unui proiect eolian cu o capacitate de 54 de MW in judetul Galati.

3.3 mld. euro pentru cele mai mari 40 de centrale eoliene din Romania

Potrivit datelor furnizate de catre autoritatile romane, la inceputul acestei luni cele mai mari 42 de ferme eoliene din Romania, operationale sau in stadii finale de testare, reprezentau investitii de circa 3.3 miliarde de euro.

GDF Suez si EDP Renewables, parteneriat pentru doua parcuri offshore in Franta

Gigantii din industria energetica GDF Suez si EDP Renewables au convenit sa incheie un parteneriat pentru dezvoltarea a doua parcuri eoliene offshore pe coasta Frantei, fiecare cu o capacitate de 500 de MW. Una dintre centralele eoliene se va afla in zona Le Tréport, iar cealalta in apropiere de insulele Yeu si Noirmoutier.

EDP Renewables - unda verde de la Bucuresti pentru construirea unui parc eolian de 264 MW

Ialomita Power, o companie romaneasca subsidiara a gigantului energetic portughez EDP Renewables Europe, a primit zilele trecute aprobarile necesare pentru construirea unei centrale eoliene cu o capacitate de 264 de MW. 

Cel mai mare producator de turbine eoliene din China vrea sa investeasca in Romania

Ming Yang Wind Power Group, cel mai mare producator de turbine eoliene din China, intentioneaza sa inceapa in tara noastra o serie de investitii in energie eoliana, dar si in proiecte de biomasa, chinezii propunandu-si sa transforme Romania intr-o baza regionala a energiei regenerabile.

Energie eoliana
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design