EVENIMENTE

NaturEnergy » Energie eoliana
Energie eoliana

EDP Renewables - unda verde de la Bucuresti pentru construirea unui parc eolian de 264 MW

Ialomita Power, o companie romaneasca subsidiara a gigantului energetic portughez EDP Renewables Europe, a primit zilele trecute aprobarile necesare pentru construirea unei centrale eoliene cu o capacitate de 264 de MW. 

Cel mai mare producator de turbine eoliene din China vrea sa investeasca in Romania

Ming Yang Wind Power Group, cel mai mare producator de turbine eoliene din China, intentioneaza sa inceapa in tara noastra o serie de investitii in energie eoliana, dar si in proiecte de biomasa, chinezii propunandu-si sa transforme Romania intr-o baza regionala a energiei regenerabile.

Grupul CEZ, nemultumit de schimbarile legislative privind sprijinul energiei regenerabile din Romania

Compania ceha CEZ, care activeaza in domeniul energetic din Romania avand un portofoliu care cuprinde o centrala eoliana cu o capacitate de 600 de MW, si-a exprimat public nemultumirea fata de decizia recenta a Guvernului Romaniei de a amana acordarea unor certificate verzi pana la sfarsitul anului 2017.

In Romania se vor instala in acest an peste 600 de MW de capacitate eoliana noua

Potrivit unui raport emis de catre firma de servicii profesionale TPA Horwath si de catre firma de avocatura Schoenherr si Asociatii in ceea ce priveste energia eoliana, dar si alte surse de energie regenerabila din Romania, reiese ca in tara noastra in cursul acestui an se vor instala aproximativ 617 MW de capacitate eoliana noua.

Investitie Verbund de 380 de mil. de euro la Casimcea

Compania Verbund, cu sediul in Austria, a instalat pana acum aproape jumatate din capacitatea totala planificata pentru parcul eolian din zona Dobrogei, de la Casimcea, de 225 de MW.

Energie eoliana
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design