EVENIMENTE

NaturEnergy » Energie eoliana
Energie eoliana

Enel a cuparat BlueLine

Compania Enel a cumparat anul trecut in octombrie 2007 compania BlueLine din Bistrita in cadrul unei tranzactii de 1.1 milioane euro.Firma bistriteana detine dreptul de a dezvolta proiecte eoliene in Dobrogea de cca 200MW. Prin acesta preluare Enel doreste sa concretizeze planul de a produce in Romania 350MW.

OK pentru parcul eolian Marisel

Investitorii germani vor incepe in aceasta saptamina demersurile pentru dezvoltarea parcului eolian din localitatea Marisel.
Analizele efectuate de specialisti demonstreaza ca vintul care bate pe platoul din comuna clujeana poate fi utilizat pentru producerea energiei electrice
. Investitorii vor solicita Consiliului Judetean Cluj autorizatii pentru instalarea unor aparate care sa inregistreze timp de un an intensitatea vintului.

Giganta baza eoliana in China

 Orasul Jiuquan din nord-vestul Chinei, cunoscut drept centrul national de lansare a satelitilor, s-a ocupat in ultima vreme de o noua misiune ce prevede exploatarea bogatelor sale resurse de energie eoliana, in speranta de a deveni un gigant global in domeniul energiei regenerabile, informeaza agentia de presa Xinhua.

Toate cele 28 de centrale eoliene noi, cu o capaciteta totala de 10,65 milioane de kilowatti, vor fi construite in apropiere de Jiuquan, pana in 2015.

Pasii care trebuie parcursi pentru finantarea constructiei unui parc de generatoare eoliene

Doresc construirea unui parc de generatoare eoliene. Prin colaboratori pot aduce aport de capital    in active si teren ,precum si proiecte tehnic bazat pe experiente colaboratorilo. Care sunt pasii care trebuiesc parcursi pentru finantare si in ce masura se poate face ?

Centrale eoliene in Moldova

Sinus Holding, firma din cadrul Hungarowind, intentioneaza sa construiasca centrale eoliene de 700 MW in regiunea Moldovei, a declarat ieri Marta Popa, partener al casei de avocatura Voicu si Filipescu, la un seminar pe tema eficientei energetice organizat de Finmedia. "Este posibil ca Sinus sa construiasca fermele eoliene pana intr-un punct si apoi sa le vanda", a spus Popa.

Energie eoliana
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design