EVENIMENTE

NaturEnergy » Energie eoliana
Energie eoliana

Fondul Marguerite si RP Global Group au finalizat o ferma eoliana de 54 MW in Polonia

Fondul Marguerite si RP Global Group au finalizat o ferma eoliana de 54 MW in PoloniaOrganizatia Fondul Marguerite, despre care noi am mai vorbit aici, cu sediul la Luxemburg, a finalizat impreuna cu RP Global Group o centrala eoliana de 54 de MW in Polonia. Constuctorul acestui proiect este compania Enercon, care sustine ca este cel mai mare finalizat de catre ei in aceasta tara pana in prezent.

Prima turbina eoliana plutitoare din Japonia a devenit operationala

Prima turbina eoliana plutitoare din Japonia a devenit operationalaDupa catastrofa nucleara din 2011 de la Fukushima, cea mai mare din ultimii 25 de ani, autoritatile japoneze au decis ca energia regenerabila sa devina o prioritate in sistemul energetic al tarii, iar protejarea mediului inconjurator sa capete si ea o atentie deosebita.

Mai putin de o luna pana la Wind Developer Congress 2013

Mai putin de o luna pana la Wind Developer Congress 2013In perioada 4-5 Decembrie 2013 la Hamburg in Germania va fi organizat Congresul Dezvoltatorilor din industria energiei eoliene, eveniment care are ca scop sprijinirea dezvoltatorilor de parcuri eoliene onshore in a-si imbunatati strategia pentru atragerea de noi investitori si marirea portofoliului de lucrari.
Astfel, in cadrul discutiilor, cei interesati vor afla sfaturi utile despre bazele unui proiect eolian, incepand de la planificare si pana la obtinerea de autorizatii si licente de tranzactionare a energiei produse.

GDF SUEZ a finalizat ferma eoliana Marszewo din Polonia

GDF SUEZ a finalizat ferma eoliana Marszewo din PoloniaReprezentantii companiei GDF SUEZ au anuntat recent finalizarea lucrarilor de constructie la a treia cea mai mare ferma eoliana din Polonia ca si capacitate instalata, in localitatea Postomino din Nordul Poloniei.

Instalatia are o putere de 82 de MW si este compusa din 41 de turbine eoliene produse de danezii de la Vestas, modelele V80 si V90, cu o capacitate de 2 MW fiecare, iar productia estimata este de 184.000 MWh/an.

Conferinta “Wind Power Romania si pietele Estice” se apropie

Conferinta “Wind Power Romania si pietele Estice” se apropieHotelul JW Mariott din Bucuresti va gazdui in perioada 21-22 Ianuarie 2014 conferinta “Wind Power Romania si pietele estice”, un eveniment dedicat industriei energiei eoliene din tara noastra si din regiune.

Cei care vor lua parte la aceasta intalnire vor descoperi noi strategii pentru construirea si imbunatatirea performantelor instalatiilor eoliene pe care le au, dar si statistici in exclusivitate cu privire la oportunitatile pe care le ofera regiunea noastra in contextul energiei eoliene.

Energie eoliana
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design