EVENIMENTE

NaturEnergy » Energie eoliana
Energie eoliana

Eolianul onshore primește un sprijin puternic. Europa a investit 13 miliarde de euro pentru finanțarea proiectelor onshore în 2019

Europa a investit 19 miliarde de euro pentru noile investiții în parcuri eoliene în 2019, conform „Tendințelor anuale de finanțare și investiții” ale WindEurope publicate la 7 aprilie 2020. S-au investit încă 33 miliarde EUR în refinanțarea fermelor eoliene, în achizițiile de proiecte ale parcului eolian și în alte tranzacții.


COVID-19 | ENGIE Romania sprijină cu 250.000 euro cadrele medicale din prima linie și pacienții afectați

ENGIE Romania vine în sprijinul cadrelor medicale din prima linie și a pacienților afectați de virusul SARS-COV-2 cu o contribuție financiară în valoare de 250.000 de euro, care va fi direcționată către mai multe organizații: Societatea Națională de Cruce Roșie din România, Dăruiește Viață și HOSPICE Casa Speranței.

Companiile Enel din România donează încă 100.000 de euro pentru achiziția de materiale și echipamente medicale în lupta împotriva COVID-19

Enel România, prin companiile sale de furnizare și distribuție a energiei electrice, continuă să sprijine comunitățile pe care acestea le deservesc și efortul echipelor medicale în susținerea luptei împotriva COVID-19, și donează 100.000 de euro către Fondul de Urgență. Suma va fi folosită pentru achiziția de materiale și echipamente medicale necesare. Aceasta este cea de-a doua donație făcută de Enel România pentru a sprijini activitatea echipelor medicale pentru a limita răspândirea COVID-19.

Shiping Zero - O viziune pentru transferurile cu carbon zero

Amazon are un istoric al angajamentului față de sustenabilitate, prin programe inovatoare, precum Frustration Free Packaging, Ship in Own Container, rețeaua noastră de parcuri solare și eoliene, solare pe acoperișurile centrului nostru, investiții în economia circulară cu fondul închis și numeroase alte inițiative care se petrec în fiecare zi de echipe de pe Amazon. Doar în operațiuni, avem peste 200 de oameni de știință, ingineri și designeri de produse dedicate exclusiv inventării de noi modalități de a ne valorifica pentru binele clienților și al planetei.

Vestas – contract de service pe 15 ani la ferma eoliana Topolog

Gigantul din energia eoliana Vestas a obtinut un contract de service pentru o perioada de 15 ani care vizeaza 42 de turbine V90 cu o capacitate de 2 MW fiecare, instalate la ferma eoliana Topolog Dorobantu din judetul Tulcea.
Ultima din aceste 42 de turbine eoliene este planificat a fi instalata in cursul lunii Aprilie a acestui an. Aceste servicii de reparatii si mentenanta au fost solicitate de catre compania LUKERG, o asociere intre LUKOIL si ERG Renew, cel mai mare producator de energie eoliana din Italia.

Energie eoliana
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design