EVENIMENTE

NaturEnergy » Energie eoliana
Energie eoliana

Companiile Enel din România donează încă 100.000 de euro pentru achiziția de materiale și echipamente medicale în lupta împotriva COVID-19

Enel România, prin companiile sale de furnizare și distribuție a energiei electrice, continuă să sprijine comunitățile pe care acestea le deservesc și efortul echipelor medicale în susținerea luptei împotriva COVID-19, și donează 100.000 de euro către Fondul de Urgență. Suma va fi folosită pentru achiziția de materiale și echipamente medicale necesare. Aceasta este cea de-a doua donație făcută de Enel România pentru a sprijini activitatea echipelor medicale pentru a limita răspândirea COVID-19.

Shiping Zero - O viziune pentru transferurile cu carbon zero

Amazon are un istoric al angajamentului față de sustenabilitate, prin programe inovatoare, precum Frustration Free Packaging, Ship in Own Container, rețeaua noastră de parcuri solare și eoliene, solare pe acoperișurile centrului nostru, investiții în economia circulară cu fondul închis și numeroase alte inițiative care se petrec în fiecare zi de echipe de pe Amazon. Doar în operațiuni, avem peste 200 de oameni de știință, ingineri și designeri de produse dedicate exclusiv inventării de noi modalități de a ne valorifica pentru binele clienților și al planetei.

Vestas – contract de service pe 15 ani la ferma eoliana Topolog

Gigantul din energia eoliana Vestas a obtinut un contract de service pentru o perioada de 15 ani care vizeaza 42 de turbine V90 cu o capacitate de 2 MW fiecare, instalate la ferma eoliana Topolog Dorobantu din judetul Tulcea.
Ultima din aceste 42 de turbine eoliene este planificat a fi instalata in cursul lunii Aprilie a acestui an. Aceste servicii de reparatii si mentenanta au fost solicitate de catre compania LUKERG, o asociere intre LUKOIL si ERG Renew, cel mai mare producator de energie eoliana din Italia.

Chinezii de la Goldwind au instalat prima lor turbina in Romania

Chinezii de la Goldwind au instalat prima lor turbina in RomaniaProducatorul chinez de turbine eoliene Goldwind a anuntat printr-un comunicat de presa ca instalarea primei lor turbine in Romania s-a finalizat cu succes, ea fiind ridicata in cadrul fermei eoliene “Mireasa”, cu o capacitate totala de 50 de MW.

Turbina pe care producatorul asiatic cu sediul in Beijing a montat-o in tara noastra are o capacitate de 2.5 MW si este localizata in judetul Constanta, ea urmand sa fie pusa in functiune in luna Iunie a anului viitor.

Enel apeleaza la Banca Europeana de Investitii pentru doua ferme eoliene

Enel apeleaza la Banca Europeana de Investitii pentru doua ferme eolieneCompania energetica Enel Green Power a anuntat incheierea unui contract cu Banca Europeana de Investitii pentru acordarea unui imprumut in valoare de 200 de milioane de euro. Banii vor fi folositi pentru a acoperi partial costurile de construire a doua ferme eoliene in Banat si respectiv in zona Dobrogei.

Energie eoliana
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design