EVENIMENTE













NaturEnergy » Energie eoliana
Energie eoliana

Conferinta CISWind 2013, un real succes

Conferinta CISWind2013, organizata in perioada 28-29 Martie la Kiev, in Ucraina, a fost foarte bine primita de catre cei care au fost prezenti, astfel ca evenimentul dedicat industriei energiei eoliene din zona Comunitatii Statelor Independente si a Europei de Est i-a ajutat foarte mult pe cei interesati de acest sector sa se axeze pe aspectele importante pe care le implica acesta.

Iberdrola construieste primele sale ferme eoliene in Asturia

Liderul mondial in energie eoliana si primul grup energetic din Spania, Iberdrola, a anuntat recent demararea lucrarilor pentru doua ferme eoliene localizate in regiunea spaniola Asturia, aceste parcuri de vant fiind primele pe care dezvoltatorul le construieste in Asturia.

Vestas furnizeaza turbine pentru o ferma eoliana din Ucraina

Producatorul danez de instalatii eoliene va livra nu mai putin de 35 de turbine model V112 cu o capacitate de 3 MW fiecare, pentru dezvoltatorul ucrainean DTEK Group.

Donald Trump pierde in fata energiei regenerabile

Asa cum am mai amintit aici si aici, magnatul in imobiliare din New York, Donald Trump, a incercat sa isi impuna vointa de a construi in Scotia, in apropiere de Aberdeen, un complex de lux, care ar include un hotel de cinci stele, un teren de golf de ultima generatie, dar si 950 de apartamente si 500 de case de inchiriat.

GIB a facut prima investitie in energie eoliana offshore

Reprezentantii Green Investment Bank (GIB) au anuntat recent achizitia unui pachet de 24.95% din patrimoniul Rhyl Flats Wind Farm Ltd, apartinand companiei RWE AG.

Energie eoliana
PARTENERI MEDIA








DK Expo



















Real Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design