EVENIMENTE

NaturEnergy » Energie eoliana
Energie eoliana

Vestas furnizeaza turbine pentru o ferma eoliana din Ucraina

Producatorul danez de instalatii eoliene va livra nu mai putin de 35 de turbine model V112 cu o capacitate de 3 MW fiecare, pentru dezvoltatorul ucrainean DTEK Group.

Donald Trump pierde in fata energiei regenerabile

Asa cum am mai amintit aici si aici, magnatul in imobiliare din New York, Donald Trump, a incercat sa isi impuna vointa de a construi in Scotia, in apropiere de Aberdeen, un complex de lux, care ar include un hotel de cinci stele, un teren de golf de ultima generatie, dar si 950 de apartamente si 500 de case de inchiriat.

GIB a facut prima investitie in energie eoliana offshore

Reprezentantii Green Investment Bank (GIB) au anuntat recent achizitia unui pachet de 24.95% din patrimoniul Rhyl Flats Wind Farm Ltd, apartinand companiei RWE AG.

Capacitatea eoliana offshore daneza a depasit 1 GW

In cursul zilei de ieri, turbina eoliana cu numarul 36 din ferma eoliana offshore Anholt a fost conectata la retea, facand ca Danemarca sa atinga pragul de 1 GW de capacitate eoliana instalata offshore.

CEZ va construi in Romania numai o treime din capacitatea propusa

Daca pana de curand se stia ca CEZ, compania energetica ceha care are implementate numeroase proiecte de energie regenerabila in tara noastra, vrea sa mai instaleze pana in 2016 inca 1000 de MW de capacitate, ultimele date venite din partea reprezentantilor vorbesc de numai 300 de MW.

Energie eoliana
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design