EVENIMENTE

NaturEnergy » Energie eoliana
Energie eoliana

Suzlon – ferma eoliana de 90 de mil. de euro in Germania

RE Power Systems, companie detinuta in totalitate de gigantul Suzlon Group, care produce turbine eoliene atat pentru uscat, cat si pentru montaj in larg, a incheiat recent un contract de furnizare pentru 27 de turbine eoliene, care vor fi livrate pentru patru proiecte din Germania, cu o valoare totala de 90 de milioane de euro.

Vestas va avea doua noi modele de turbine

Producatorul danez de instalatii eoliene, Vestas, liderul la nivel mondial in acest domeniu, a anuntat recent lansarea anul viitor a doua noi modele de turbine, V100 si V110, ultimele variante ale modelului cu o capacitate de 2 MW.

Spania va avea prima sa ferma eoliana offshore

Producatorul de turbine eoliene Gamesa a inceput livrarea din portul Bilbao cu destinatia Insulele Canare a componentelor necesare instalarii unei turbine eoliene offshore cu o capacitate de productie de 5 MW.

Acord intre DONG Energy si Siemens AG pentru turbine de 6 MW capacitate

Companiile energetice DONG Energy si Siemens AG au incheiat recent un acord referitor la posibila livrare a unui numar de 154 de turbine eoliene offshore, cu o capacitate de 6 MW fiecare. 

Turbine Vestas de 72 de MW in judetul Tulcea

Compania daneza Vestas, cel mai mare producator de turbine eoliene din lume, a primit recent o comanda ferma pentru livrarea a 36 de turbine eoliene model V90, cu o capacitate de 2 MW fiecare.

Energie eoliana
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design