EVENIMENTE

NaturEnergy » Energie eoliana
Energie eoliana

Spania va avea prima sa ferma eoliana offshore

Producatorul de turbine eoliene Gamesa a inceput livrarea din portul Bilbao cu destinatia Insulele Canare a componentelor necesare instalarii unei turbine eoliene offshore cu o capacitate de productie de 5 MW.

Acord intre DONG Energy si Siemens AG pentru turbine de 6 MW capacitate

Companiile energetice DONG Energy si Siemens AG au incheiat recent un acord referitor la posibila livrare a unui numar de 154 de turbine eoliene offshore, cu o capacitate de 6 MW fiecare. 

Turbine Vestas de 72 de MW in judetul Tulcea

Compania daneza Vestas, cel mai mare producator de turbine eoliene din lume, a primit recent o comanda ferma pentru livrarea a 36 de turbine eoliene model V90, cu o capacitate de 2 MW fiecare.

Conferinta CISWind 2013, un real succes

Conferinta CISWind2013, organizata in perioada 28-29 Martie la Kiev, in Ucraina, a fost foarte bine primita de catre cei care au fost prezenti, astfel ca evenimentul dedicat industriei energiei eoliene din zona Comunitatii Statelor Independente si a Europei de Est i-a ajutat foarte mult pe cei interesati de acest sector sa se axeze pe aspectele importante pe care le implica acesta.

Iberdrola construieste primele sale ferme eoliene in Asturia

Liderul mondial in energie eoliana si primul grup energetic din Spania, Iberdrola, a anuntat recent demararea lucrarilor pentru doua ferme eoliene localizate in regiunea spaniola Asturia, aceste parcuri de vant fiind primele pe care dezvoltatorul le construieste in Asturia.

Energie eoliana
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design