EVENIMENTE

Energia regenerabila offshore in CatapultaThe Carbon Trust, National Renewable Energy Centre (Narec) si Ocean Energy Innovation  au fost selectate de catre  Technology Strategy Board  (TSB) din Marea Britanie, pentru a configura energia regenerabila offshore din Catapulta.

Centrul Catapulta, care se va deschide în 2012, va primi pana la 10 milioane de lire sterline pe an de la Technology Strategy Board timp de cinci ani.


Scopul este de a consolida pozitia Regatului Unit ca lider global în domeniul energiei regenerabile offshore prin accelerarea dezvoltarii si utilizarii pe piata a noilor tehnologii de energie regenerabila.

Andrew Mill, CEO al Narec, afirma: "Narec a fost înfiintat în 2003 pentru a permite dezvoltarea economica, prin comercializarea tehnologiilor de energie regenerabila offshore si este bine plasat pentru a sprijini dezvoltarea acestor sectoare în Marea Britanie. Centrul Catapulta va asigura coordonarea nationala de expertiza si de finantare."

"Proiectele se vor concentra pe reducerea costurilor de energie, accelerarea implementarii de piata si maximizarea beneficiul economiei Regatului Unit. Va fi aproape de angajamentul cu industria pentru a se asigura ca acestea sunt aliniate la nevoile de piata, cum ar fi îmbunatatirea fiabilitatii dispozitivelor de generare a energiei, care sunt de asteptat sa functioneze timp de multi ani într-un mediu marin dur."

sursa: www.renewableenergyfocus.com

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

    Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la violență sau ura vor fi sterse. Îi rugam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe NaturEnergy.

Sisteme solare termice
  • Energia vantului
  • Energie solara cu panouri fotovoltaice
  • Energie geotermala
  • Energia mareelor
  • Energie Hidro
  • Biocombustibil
  • Energie solara
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design