EVENIMENTE

Energia obtinuta din lemn in Romania

A II-a Conferinta Internationala Energia obtinuta din lemn in Romania - la Expo Arad International

Cu toate că România posedă un deosebit potenţial pentru folosirea energiei din lemn, până în acest moment a fost folosită aproape exclusiv pentru încălzire şi furnizare de apă caldă către locuinţe private. Doar o mică parte este folosită pentru centrale electrice moderne cu emisii scazute.

Sectorul energetic al biomasei este împărţit în România. Producţia de lemn este concentrată în zona Munţilor Carpaţi şi zona Subcarpatică, în timp ce produsele secundare din agricultură provin din sudul ţarii şi regiunea Moldovei. Pentru a garanta distribuţia independentă a energiei electrice către populaţia rurală, au fost dezvoltate concepte pentru producerea energiei şi căldurii din produsele secundare rezultate din agricultură şi păduri.

Deoarece piaţa românească a energiei obţinute din lemn este într-o continuă dezvoltare, Grupul REECO a hotărât organizarea unui târg şi conferinţe pentru energie regenerabila şi eficienţă energetică. Evenimentul sub denumirea ENREG ENERGIA REGENERABILA 2010 va avea loc în perioada 17 - 19 martie 2010, la Expo Arad International. Acesta va servi drept ca o platformă importantă de întâlnire pentru vizitatori, participanţi la conferinţă şi expozanţi, precum şi experţi din domeniile energiei regenerabile.

A II-a Conferinţă Internaţională "Energia Obţinută din Lemn în România" va aduce la un loc experţi naţionali şi internaţionali din domeniul energiei obţinute din lemn pentru transfer de cunoştinţe şi schimb de experienţe pe 18 martie 2010, la Expo Arad Internaţional.

Sursa: Smart Financial

Martie 2010

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

    Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la violență sau ura vor fi sterse. Îi rugam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe NaturEnergy.

Sisteme solare termice
  • Energia vantului
  • Energie solara cu panouri fotovoltaice
  • Energie geotermala
  • Energia mareelor
  • Energie Hidro
  • Biocombustibil
  • Energie solara
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design