EVENIMENTE

Energia – O noua atitudine

AGENTIA PENTRU EFICIENTA ENERGETICA SI ENERGII REGENERABILE "AE3R PLOIESTI- PRAHOVA" organizeaza, joi, 30 septembrie 2010, ora 10:00, la Colegiul Tehnic ”Elie Radu” Ploiești, evenimentul “Energia – O noua atitudine”- sesiunea a doua.

Comisia Europeana recunoaste necesitatea promovarii surselor regenerabile de energie (SRE) ca masura prioritara, data fiind contributia exploatarii acestora la protectia mediului si dezvoltarea durabila.

In contextul crizei mondiale a petrolului si avand in vedere ca emisiile globale de dioxid de carbon cresc de trei ori mai repede decat au estimat expertii, dezvoltarea utilizarii surselor regenerabile de energie devine o preocupare majora si la nivelul tarii noastre.

Dezbaterea are drept scop informarea elevilor in domeniul energiei regenerabile si a eficientei energetice, apropierea elevilor fata de acest domeniu si deprinderea unor bune practici in vederea economiei de energie, promovarea eficientei energetice si a utilizarii surselor alternative de energie.

Elevii care participa la aceasta dezbatere vor sustine cateva prezentari avand ca teme eficienta energetica si energia regenerabila.

La final va avea loc o ceremonie de decernare a premiilor pentru cele mai bune prezentari sustinute de elevi.

Aceasta intalnire face parte dintr-o serie de astfel de manifestari desfasurate la nivelul liceelor ploiestene.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

    Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la violență sau ura vor fi sterse. Îi rugam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe NaturEnergy.

Sisteme solare termice
  • Energia vantului
  • Energie solara cu panouri fotovoltaice
  • Energie geotermala
  • Energia mareelor
  • Energie Hidro
  • Biocombustibil
  • Energie solara
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design