EVENIMENTE

Eficienta si performanta energetica

Agentia pentru Eficienta Energetica si Energii Regenerabile „AE3R Ploiesti – Prahova” impreuna cu membri sai fondatori, Consiliul Judetean Prahova si Primaria Municipiului Ploiesti, organizeaza, in colaborare cu Prahova Business si Universitatea Petrol si Gaze Ploiesti, evenimentul „Eficienta si performanta energetica” – conferinta dedicata promovarii eficientei energetice, ce va avea loc in data de 23 septembrie 2010 in Aula Universitatii Petrol si Gaze Ploiesti, incepand cu ora 9:00.

Aceasta manifestare vizeaza o eficientizare a comunicarii intre specialistii in domeniu si publicul tinta de pe teritoriul judetului Prahova, comunicare ce reprezinta o componenta esentiala pentru atingerea tintei globale de 20% pana in 2020 la nivelul UE: reducerea cu 20% a emisiilor de CO2, reducerea consumului de energie cu 20% si cresterea ponderii energiei produse din surse regenerabile pana la 20%. 

In cadrul conferintei, vor fi abordate aspecte legate de certificatul de
performanta energetica, auditul energetic al cladirilor, termografierea,
echipamente si tehnologii inovative de eficientizare a energiei, reducerea poluarii, etc.

Pentru membrii Agentiei pentru Eficienta Energetica si Energii Regenerabile „AE3R Ploiesti – Prahova”, organizatorii  ofera posibilitatea promovarii activitatii si serviciilor societatii in cadrul acestei conferinte.

Contact si informatii:
Bogdan Potlogia - Director Executiv AE3R
Tel./fax: 0244/515454
E-mail: office@ae3r-ploiesti.ro


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

    Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la violență sau ura vor fi sterse. Îi rugam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe NaturEnergy.

Sisteme solare termice
  • Energia vantului
  • Energie solara cu panouri fotovoltaice
  • Energie geotermala
  • Energia mareelor
  • Energie Hidro
  • Biocombustibil
  • Energie solara
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design