EVENIMENTE

Contract de livrare module fotovoltaice produse in Turcia pentru Romania

Compania chineza China Sunergy, care a mai dezvoltat si anul trecut un proiect fotovoltaic in Romania, a anuntat finalizarea unui contract de livrare pentru module fotovoltaice care insumeaza 7.6 MW de capacitate.

Firma este unul din cei mai cunoscuti producatori de celule solare si module fotovoltaice, iar proprietarul si dezvoltatorul parcului fotovoltaic pentru care au fost livrate panourile este un cunoscut conglomerat din industria energiei solare, cu sediul central in China.

Panourile solare care fac obiectul acestui contract au fost livrate direct de la fabrica din Turcia a producatorului. Directorul companiei China Sunergy, Stephen Cai, a declarat ca este incantat de faptul ca inca un contract de livrare a fost finalizat cu succes, mai ales ca este vorba de un client cu care s-a mai lucrat si in trecut, client care apreciaza calitatea produselor lor si capacitatea de a satisface pe deplin cererea de panouri din tarile din jurul Turciei.

Dupa cum sustine acelasi reprezentant al companiei, obiectivul strategic a fost acela de a creste capacitatea de productie de la fabrica din Turcia pentru a indeplini la timp livrarea comenzilor din Turcia si pietele din jur, extinzandu-si in acelasi timp colaborarea cu cei mai importanti clienti ai firmei si definitivand contracte valoroase pe termen lung.

Sursa: Your Renewable News

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

    Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la violență sau ura vor fi sterse. Îi rugam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe NaturEnergy.

Sisteme solare termice
  • Energia vantului
  • Energie solara cu panouri fotovoltaice
  • Energie geotermala
  • Energia mareelor
  • Energie Hidro
  • Biocombustibil
  • Energie solara
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design