EVENIMENTE

Conferinta “Wind Power Romania si pietele Estice” se apropie

Conferinta “Wind Power Romania si pietele Estice” se apropieHotelul JW Mariott din Bucuresti va gazdui in perioada 21-22 Ianuarie 2014 conferinta “Wind Power Romania si pietele estice”, un eveniment dedicat industriei energiei eoliene din tara noastra si din regiune.

Cei care vor lua parte la aceasta intalnire vor descoperi noi strategii pentru construirea si imbunatatirea performantelor instalatiilor eoliene pe care le au, dar si statistici in exclusivitate cu privire la oportunitatile pe care le ofera regiunea noastra in contextul energiei eoliene.

Printre temele abordate in cadrul evenimentului se numara si problema certificatelor verzi, schimbarile care au loc la acest nivel, precum si cadrul legal actual, pentru ca investitorii sa stie cum le vor fi influentate proiectele actuale si viitoare. Mai mult, cu acest prilej vor fi dezvaluite si riscurile pe care le presupune dezvoltarea unui proiect in conditiile actuale, dar si adevaratul interes al investitorilor fata de piata energiei eoliene din Romania.

In ceea ce priveste aspectele practice ale conferintei, cativa experti in tehnologii eoliene vor demonstra cum se poate maximiza randamentul instalatiilor eoliene si se vor prezenta studii de cazuri reale.

Nu in ultimul rand, participantii la conferinta vor avea prilejul de a afla si noutati cu privire la potentialul eolian din principalele piete din regiune si vor afla modalitati strategice pentru a patrunde cu proiecte pe aceste piete emergente.

Sursa: Green Power Conferences

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

    Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la violență sau ura vor fi sterse. Îi rugam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe NaturEnergy.

Sisteme solare termice


  • Energia vantului
  • Energie solara cu panouri fotovoltaice
  • Energie geotermala
  • Energia mareelor
  • Energie Hidro
  • Biocombustibil
  • Energie solara
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design