EVENIMENTE

Conferința și expoziția europeană de biomasă - EUBCE 2020 a fost reprogramată din cauza Covid-19 / Coronavirus

Conferința și expoziția europeană de biomasă EUBCE este un element cheie în calendarul global al biomasei, reunind sute de lideri de știință, companii, inovatori și părți interesate. În ultimii 30 de ani, acest eveniment a fost recunoscut drept hub-ul biomasei în Europa.

Comitetul executiv al EUBCE monitorizează cu cea mai mare atenție focarul actual de coronavirus (COVID-19) și este profund îngrijorat de impacturile potențiale asupra participanților la conferință. Garantarea faptului că fiecare persoană implicată în cadrul conferinței rămâne în siguranță în timpul evenimentului anual EUBCE este cea mai mare prioritate a noastră.

Vă informăm că, având în vedere focarul mondial Covid-19 / Coronavirus (care a fost declarat pandemic de Organizația Mondială a Sănătății la 11 martie 2020) și restricțiile de călătorie aferente impuse țărilor, organizațiilor partenere și participanților, cea de-a 28-a EUBCE va fi reprogramată de la datele actuale din 27-30 aprilie 2020 să aibă loc

6 - 9 iulie 2020

Reeșalonarea EUBCE ne va permite să asigurăm o experiență optimă și plină de satisfacții pentru toți cei implicați, cel mai important în timp ce minimizăm riscul personal pentru sănătate. Locul, programul, agenda și linia de difuzoare la nivel înalt rămân în esență aceleași, promițând oportunități de creare de rețele, de partajare a ideilor și de creare a afacerilor ca întotdeauna. Înregistrarea tuturor va fi transferată în mod automat la noile date, fără nicio sarcină administrativă. Suntem disponibili pentru a răspunde la orice întrebare pe care o puteți avea cu privire la modificări.

Dorim să mulțumim tuturor persoanelor implicate în cadrul EUBCE - vorbitori, delegați, sponsori, furnizori, expozanți și parteneri - pentru sprijinul acordat în această perioadă dificilă. Vom continua să monitorizăm situația unică pe măsură ce evoluează și vom actualiza participanții, expozanții și partenerii noștri de schimbări semnificative în timp util pe măsură ce apar. Vă rugăm să ne urmați pe site-ul nostru și pe rețelele de socializare. Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm în Marsilia!

Sursa: EUBCE.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

    Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la violență sau ura vor fi sterse. Îi rugam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe NaturEnergy.

Sisteme solare termice
  • Energia vantului
  • Energie solara cu panouri fotovoltaice
  • Energie geotermala
  • Energia mareelor
  • Energie Hidro
  • Biocombustibil
  • Energie solara
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design