EVENIMENTE


NaturEnergy » Comentarii & opinii
Comentarii & opinii

Casa Verde si energiile alternative

Programul Casa Verde pentru persoane fizice este cel mai bun motor de promovare al energiilor alternative. Daca si banii de subventie se vor acorda fara intarziere, putem spune ca Romania a intrat in randul statelor europene.

Spania reduce subventiile

In Spania, austeritatea bugetara are repercusiuni asupra constructiei de instalatii de productie de electricitate din sursa solara.

Ministerul Industriei a elaborat un proiect de lege prin care subventiile scad cu 46% pentru construirea de centrale fotovoltaice la sol, cu 25% pentru instalatii de amploare de panouri solare pe acoperis si cu 5% pentru instalatii mici pe acoperis.

DSIRE SOLAR

North Carolina State University prin programul DSIRE a reusit sa puna la dispozitia celor interesati o sursă completă de informaţii despre stimulentele federale şi politicile locale din Stalele Unite prin intermediul careia să promoveze adoptarea de tehnologii solare.

Revolutia Energetica

Raportul "Revolutia Energetica: privire asupra energiei durabile in lume",  detaliaza planurile practice de reducere a emisiilor de carbon prin înlocuirea combustibililor fosili cu energia regenerabilă şi de o mai mare  eficienţa energetică.

Despre tipurile de combustibili

Combustibilii sunt materiale care prin ardere in aer sau oxigen dezvolta caldura suficienta pentru a fi folositi drept surse de energie si calorica in tehnica sau in gospodarie.


PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design