EVENIMENTE

ButanGas va investi opt milioane euro intr-un proiect de energie eoliana in Muntii ApuseniButanGas va investi opt milioane de euro in trei turbine eoliene, cu o putere instalata de 4,5MW, care vor fi construite in Muntii Apuseni, a declarat miercuri directorul general al ButanGas Romania, Florin Preda.

"Acest proiect pilot in eolian va fi gata in aproximativ doi ani. Am terminat studiul de fezabilitate. Avem doar o parte din autorizatii si speram ca in primavara lui 2009 sa incepem constructia proiectului", a precizat directorul general al ButanGas Romania.

ButanGas Romania a inregistrat in primele sase luni ale anului 2008 o cifra de afaceri de 43 milioane de euro, in crestere cu 48% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor oferite de companie la 9 septembrie.

Potrivit estimarilor companiei, cota de piata in 2008 pe cele trei segmente este de 14% pentru butelii, 34% pentru mic vrac si 18% pe piata de autogas, ButanGas acoperind astfel 18% din piata autohtona de GPL.

S.C. ButanGas Romania S.A. face parte din ButanGas Grup, unul din liderii europeni in distributia de gaz petrolifer lichefiat (GPL) pentru uz casnic si industrial. ButanGas Grup isi deruleaza activitatea in zece tari din Europa si din nordul Africii. In acest moment, S.C ButanGas Romania S.A. opereaza la nivel national si detine singurul terminal maritim de GPL din Romania, la Midia Navodari.

sursa: www.bloombiz.ro

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

    Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la violență sau ura vor fi sterse. Îi rugam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe NaturEnergy.

Sisteme solare termice


  • Energia vantului
  • Energie solara cu panouri fotovoltaice
  • Energie geotermala
  • Energia mareelor
  • Energie Hidro
  • Biocombustibil
  • Energie solara
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design