EVENIMENTE
NaturEnergy » Biocombustibil
Biocombustibil

Zeci de fabrici de pelleti vor fi construite in Rusia si Ucraina

Investitorii din sectorul productiei de pelleti din Rusia si Ucraina au anuntat pentru urmatorii ani implementarea mai multor proiecte de biomasa.

500 de instalatii de biogaz construite in Germania in 2012

Centrul German pentru Cercetare in domeniul Biomasei sustine ca in 2012 in jur de 500 de instalatii de producere a biogazului au fost construite, dintre care aproape jumatate sunt de fapt extensii ale unor centrale montate in 2011.

Biomasa – principala atractie pentru oamenii de afaceri din Romania

Romania are un potential urias in ceea ce priveste terenurile necultivate  ce pot produce energie din biomasa, prin cultivarea de plante energetice.  Conform Transelectrica la noi in tara functioneza deja 7 centrale pe biomasa in valoare de 70 de milioane de euro. 

Industria biocombustibililor va continua sa creasca pana in 2015

Compania de cercetare TechNavio a dat publicitatii un nou studiu care releva ca in conditiile actuale de piata, sectorul biocombustibililor la nivel global va creste cu aproape 8% (7,7%) pana in 2015.

Investitorii slovaci, interesati de instalatii de biogaz in Romania

Cativa investitori slovaci au incheiat un parteneriat cu MT-Energie, o companie specializata in tehnologii de producere a biogazului. Obiectivul este construirea a 12 centrale de biogaz, fiecare cu o capacitate intre 500 kW si 1 MW, valoarea totala a investitiei ridicandu-se la cateva zeci de milioane de euro. 

Biocombustibil
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design