EVENIMENTE

NaturEnergy » Biocombustibil
Biocombustibil

Salcie energetica recoltata la Covasna

Prima recolta de pe urma unei culturi de salcie energetica din judetul Covasna a fost culeasa in cursul saptamanii trecute, iar proprietarul spune ca este cea mai rentabila investitie dintre toate culturile pe care le-a experimentat pana acum. 

Regiunea Posavina din Bosnia-Hertegovina – potential urias pentru biomasa

Directorul Institutului pentru Resurse Genetice din cadrul Universitatii Banja Luka din Bosnia-Hertegovina, dar si unul din profesorii de la Facultatea de Agricultura, sustin ca fermierii din regiunea bosniaca Brčko ar trebui sa profite de pe urma potentialului urias pe care activitatile desfasurate in zona il ofera.

AEB – “Biogazul va avea un rol important la nivel european”

Presedintele Asociatiei Europene a Biogazului (AEB) sustine ca acest sector va inregistra un ritm de crestere in urmatoarea perioada.

Zeci de fabrici de pelleti vor fi construite in Rusia si Ucraina

Investitorii din sectorul productiei de pelleti din Rusia si Ucraina au anuntat pentru urmatorii ani implementarea mai multor proiecte de biomasa.

500 de instalatii de biogaz construite in Germania in 2012

Centrul German pentru Cercetare in domeniul Biomasei sustine ca in 2012 in jur de 500 de instalatii de producere a biogazului au fost construite, dintre care aproape jumatate sunt de fapt extensii ale unor centrale montate in 2011.

Biocombustibil
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design