EVENIMENTE

NaturEnergy » Biocombustibil
Biocombustibil

Vehicul care merge pe gheata cu biocombustibil

Un producator auto a dezvaluit conceptul unui vehicul pe gheata care rezista la temperaturi de -72 grade Celsius, care merge cu o viteza de pana la 134 km pe ora si care este si prietenos cu mediul in acelasi timp.

Energie din zer de branza

Compania Kraft va converti resturile si zerul de branza in energie. Acest lucru se va realiza la doua dintre fabricile sale pe gaz natural, economisind, astfel, materie prima. Compania va scapa astfel si de costul gestionarii acestor deseuri.

Energie din gunoaie

Autoritatile orasului San Antonio (Texas) vor sa obtina gaz metan din dejectiile colectate de canalizarea orasului.

Trei centrale pe biomasa in Marea Britanie

Trei centrale energetice pe baza de biomasa vor fi construite in Marea Britanie, potrivit comaniei energetice Drax. Noua generatie de centrale care functioneaza cu deseuri reciclate va furniza energie ieftina si verde pentru doua milioane de locuinte din Marea Britanie.

Marex intra pe biocombustibili


Grupul de firme Marex din Braila, cu activitati in sectorul carnii si al alcoolului, a intrat pe piata biocombustibililor, in urma unei investitii de aproximativ 5 mil. euro intr-o fabrica de bioetanol, compania luand in calcul continuarea investitiilor si in unitati de productie a biogazului si biodiselului.

Biocombustibil
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design