EVENIMENTE

NaturEnergy » Alte stiri
Alte stiri

Gazoductul Ungheni-Chișinău este aproape gata

Ministrul Economiei şi Infrastructurii din Moldova Sergiu Railean, a inspectat câteva loturi de șantier ale conductei de gaze Iași-Ungheni-Chișinău, precum și complexul administrativ al „Vestmoldtransgaz” de la Ghidighici, compania care realizează proiectul. Conducerea acesteia a informat că gazoductul este gata în proporţie de circa 90%.

Euler Hermes | Europa ar trebui să deblocheze surplusul de economii apărut ca răspuns la criza COVID-19

Restricțiile cauzate de virusul Covid-19 au făcut consumul în multe domenii – de la mâncatul în oraș la călătorii – practic imposibil. Consumul privat va scădea puternic, pierzând în timpul restricțiilor în medie 35% din nivelul normal. 

BERD lansează programul de sprijinire a infrastructurii vitale

Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) a lansat un program de asistență de urgență pentru furnizorii de infrastructură din economiile sale emergente, pentru a asigura furnizarea de servicii vitale în ciuda presiunii acute din partea pandemiei coronavirusului.

Alianţa Europeană pentru o Redresare Economică Verde a fost lansată în Parlamentul European

O alianță informală a fost lansată în Parlamentul European pe fondul apelurilor din partea a 12 miniștri ai mediului din UE care au semnat un apel pentru o redresare ecologică a pandemiei COVID-19.

Alianţa Europeană pentru o Redresare Economică Verde a fost lansată luni, 14 aprilie, la inițiativa lui Pascal Canfin, un europarlamentar centrist francez, care prezidează comitetul pentru mediu și sănătate publică al Parlamentului European.

Polonia declanșează repornirea graduală a economiei pe 19 aprilie

Polonia va începe din 19 aprilie repornirea treptată a economiei, după măsurile introduse în urmă cu câteva săptămâni pentru limitarea pandemiei de COVID-19, a anunţat marţi ministrul sănătăţii polonez Lukasz Szumowski, transmite Reuters."De la 19 aprilie vom începe încet dezgheţarea economiei" a declarat Szumowski pentru postul de radio RMF FM.


PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design