EVENIMENTE

ACCIONA și UDP Renewables lansează o nouă centrală solară în Ismail, regiunea Odessa


UDP Renewables, al cărui investitor strategic este holdingul UFuture, își continuă parteneriatul cu compania mondială în domeniul regenerabilelor - ACCIONA. Ca parte a cooperării, două etape ale noii centrale solare „Gudzovka-Solar” sunt comandate în orașul Ismail, regiunea Odessa. Investițiile în proiect s-au ridicat la aproximativ 21 de milioane de euro.

„Sunt mândru că avem ocazia să implementăm proiecte comune împreună cu ACCIONA. Partenerul nostru este fiabil, eficient și are standarde ridicate de muncă. Ne bucurăm că am reușit să dezvăluim atractivitatea investițională a Ucrainei pentru un strateg internațional, întrucât cooperarea noastră este un exemplu inspirator de cooperare pentru construirea de sisteme”, a declarat Sergiy Yevtushenko, partener executiv al UDP Renewables.

Gudzovka-Solar-1 PV PP și Gudzovka-Solar-2 PV PP au o capacitate maximă de 24,4 MW totalizată și sunt echipate cu peste 72.000 de panouri solare fabricate de JASolar. Această cantitate de echipamente inovatoare generează aproximativ 33.600 MWh de electricitate pe an și poate satisface nevoile a 13.000 de gospodării.

„În ciuda perioadei tulburi din industrie și din lume în ansamblu, UFuture își implementează sistematic planurile strategice și investește în energia regenerabilă a Ucrainei. Ne îndeplinim cu fidelitate toate obligațiile față de stat și de partenerii noștri. Astăzi, compania are în vedere diverse scenarii pentru dezvoltarea ulterioară în acest domeniu. Cooperarea de succes cu principalii jucători de pe piața mondială formulează expertiza necesară și baza de reputație necesară pentru a ne extinde activitățile, atât în ​​Ucraina, cât și, eventual, pe piețele externe”, a declarat Nicholas Tymoshchuk, CEO UFuture.


Contractorul EPC al proiectului a fost un grupul de companii KNESS iar partenerul financiar a fost Credit Agricole Bank Ucraina.

sursa: udpr.com.ua/


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

    Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la violență sau ura vor fi sterse. Îi rugam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe NaturEnergy.

Sisteme solare termice
  • Energia vantului
  • Energie solara cu panouri fotovoltaice
  • Energie geotermala
  • Energia mareelor
  • Energie Hidro
  • Biocombustibil
  • Energie solara
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design