Energy-EcoFair 2024. Energie și Ecologie – pentru o lume mai puternică, mai curată și mai sănătoasă

Energy-EcoFair 2024. Energie și Ecologie – pentru o lume mai puternică, mai curată și mai sănătoasă

Uniți sub imperativul sinergic de a face lumea mai bună, mai curată și mai sănătoasă, cel de-al 19-lea Târg Internațional de Energie și cel de-al 20-lea Târg Internațional de Protecția Mediului și Resurselor Naturale – EcoFair, vor fi deschise pentru vizitatori în perioada 14-16 octombrie 2024, în Pavilionul 3 al Târgului de la Belgrad, Serbia.

Aceste evenimente complementare excepționale reunesc lideri în aceste domenii, inovatori care caută noi modalități de a produce energie, experți în energie regenerabilă, planificatori urbani care proiectează orașe durabile, constructori de punți între creșterea economică și protecția mediului, și mulți alții.

Temele principale ale Târgului de Energie 2024 includ surse de energie, eficiență energetică, rețele inteligente, stocarea energiei, servicii și soluții care pot ajuta la îmbunătățirea sustenabilității și securității în sectorul energetic și alte inovații. Rețelele de afaceri și parteneriatele sunt, de asemenea, în prim-plan, deoarece companiile se pot conecta cu potențiali clienți, furnizori și investitori pentru a realiza noi oportunități de afaceri.

Expozanții se vor concentra, de asemenea, pe subiecte și inovații actuale, cum ar fi tehnologiile de baterii și stocarea energiei (de exemplu, dezvoltarea de noi metode de stocare a energiei, cum ar fi hidrogenul sau sistemele termice), digitalizarea sectorului energetic, care include rețele inteligente, dispozitive Internet of Things (IoT) și inteligența artificială, ajutând la o mai bună gestionare a sistemului energetic, optimizarea consumului de energie și monitorizarea performanței, inclusiv vehiculele electrice și infrastructura inovatoare de încărcare.

EcoFair este dedicat în totalitate sistemelor și mecanismelor de protecție a mediului, cu un accent special pe economia „verde” și „circulară”, industria reciclării, surse de energie regenerabilă și gestionarea deșeurilor.

EcoFair reunește diverși factori interesați din sistemul de protecție a mediului – instituții, producători de echipamente, distribuitori, reciclatorii, operatori, gropi de gunoi, autorități locale, companii de utilități, generatoare de deșeuri și publicul profesionist – pentru a încuraja companiile, organizațiile și indivizii să-și prezinte practicile, produsele și soluțiile sustenabile care contribuie la protecția mediului. Acestea pot include surse de energie regenerabilă, reciclare și gestionarea deșeurilor, eficiența energetică, clădiri verzi, tehnologii inovatoare și alte inițiative prietenoase cu mediul.

Sinergia menționată, care conectează contextul energetic cu cel de mediu, securitate și tehnologie de vârf a vieții moderne, nu mai este o opțiune, ci un imperativ. Prin urmare, misiunea unui astfel de eveniment unic este de a evidenția interconectarea esențială a energiei, surselor de energie regenerabilă, eficienței energetice, mediului, securității și chiar a managementului inteligent la nivel global al infrastructurilor industriale și urbane de mari dimensiuni.

Bun venit la Târgul de Energie și EcoFair, unde împreună putem iniția schimbări și lăsa o moștenire de care să fim mândri!

https://sajam.rs/en/calendar-2024/energy-fair

NaturEnergy

Portalul energiilor alternative din România. Informații despre tehnologii, târguri și expoziții, opinii ale specialiștilor din domeniu, cele mai noi date despre companii. Punem accent pe tot ce trebuie știut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *