MTR Media Group a lansat revista Energy Magazine

MTR Media Group a lansat revista Energy Magazine

MTR Media Group, o companie independentă cu peste 20 de ani de experiență în mass-media și organizarea de evenimente, a lansat primul număr al revistei Energy Magazine. Noua publicație se alătură portofoliului existent al companiei, care include revistele Luxury, Connect și Real Estate. Energy Magazine, cu un tiraj de 10.000 de exemplare, debutează cu un interviu cu ministrul Energiei, Sebastian Burduja, discutând noua strategie energetică a României.

Energy Magazine este o platformă integrată de conținut, concentrată pe subiecte și povești importante din sectorul energetic. Revista acoperă un spectru larg al sectorului energetic, oferind știri despre sursele regenerabile, combustibili fosili, schimbări de politică, trenduri globale și tehnologii inovatoare. Energy Magazine publică analize aprofundate, comentarii și interviuri exclusive cu experți din industrie.

Energy Magazine va sprijini și ENERGY EXPO 2024, cel mai mare eveniment regional de profil, organizat în parteneriat cu Ministerul Energiei. Expoziția se va desfășura între 10 și 13 octombrie 2024, la Hala Laminor din București, oferind 30.000 mp de spațiu expozițional și reunind peste 300 de expozanți și 30.000 de vizitatori B2B și B2C.

„Noua revistă Energy Magazine va sprijini un obiectiv ambițios: stabilirea standardelor internaționale pentru târgurile expoziționale energetice. Invităm companii, autorități și experți să se alăture acestui demers. Împreună susținem evoluția”, a declarat Iulian Machi, General Manager MTR Media Group.

Primul număr al Energy Magazine este disponibil în punctele de difuzare a presei, iar câteva mii de exemplare vor fi distribuite targetat către companiile de profil.

Mihai VINTILĂ

NaturEnergy

Portalul energiilor alternative din România. Informații despre tehnologii, târguri și expoziții, opinii ale specialiștilor din domeniu, cele mai noi date despre companii. Punem accent pe tot ce trebuie știut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *