Groupe Atlantic începe producția în Romania

Groupe Atlantic începe producția în Romania

Groupe Atlantic, o companie renumită în industria HVAC (încălzire – ventilație – aer condiționat), cu 31 de situri industriale și 43 de locații comerciale în întreaga lume, extinde acum prezența sa și în România. Noua fabrică va fi inaugurată în parcul industrial PWP Bucharest North, situat în comuna Ariceștii Rahtivani, județul Prahova.

Producția la această facilitate de ultimă generație va începe în ultimul trimestru al anului 2024, iar până în 2026 se estimează că echipa angajaților va ajunge la 370 de membri. Investiția în această fabrică va depăși suma de 60 de milioane de euro.

Fabrica, cu o suprafață totală de 145.000 de metri pătrați, dintre care 31.000 de metri pătrați sunt dedicați clădirilor, se va concentra pe producția de cilindri de apă caldă și plăci de boilere destinate diferitelor branduri din portofoliul Groupe Atlantic.

Primii angajați au început deja să lucreze la fabrică, pregătind terenul pentru primirea primelor utilaje la mijlocul anului 2024. Producția va începe la finalul aceluiași an.

Cu peste 13.000 de angajați și o cifră de afaceri netă de 3,2 miliarde de euro la nivel global, Groupe Atlantic este o companie franceză de succes în domeniul HVAC.

M. NEGOMIREANU

NaturEnergy

Portalul energiilor alternative din România. Informații despre tehnologii, târguri și expoziții, opinii ale specialiștilor din domeniu, cele mai noi date despre companii. Punem accent pe tot ce trebuie știut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *