Sulzer Schmid introduce noul 3DX™ AutoPilot cu o calitate sporită a imaginii
Sulzer Schmid, o companie elvețiană care este pionier în tehnologia UAV pentru inspecția palelor rotorului eolian, anunță introducerea celui mai recent 3DX™ AutoPilot actualizat cu un sistem nou-nouț de captare a imaginii, pentru a asigura rezultate clare de inspecție. Montat pe cea mai recentă dronă Matrice M350 Enterprise de la DJI, noua încărcătură utilă 3DX™ AutoPilot oferă imagini cu rezoluție de până la 61 MP și introduce o focalizare adaptivă precisă și setări de expunere optimizate pentru fiecare imagine, permițând poziționarea dronei mai aproape de lamă.
În ultimele luni, inginerii de la Sulzer Schmid au lucrat constant pentru a îmbunătăți calitatea imaginii, cu scopul de a oferi cea mai bună calitate a imaginii de pe piață. Abordând provocarea setărilor automate ale camerei, care uneori pot cauza imagini neclare, noul 3DX™ AutoPilot stabilește un nou standard pentru datele de inspecție. Setările ISO, diafragma și viteza obturatorului sunt setate individual pentru fiecare imagine, pentru a asigura expunerea perfectă chiar și atunci când ați mărit. Prin urmare, calitatea imaginii este superioară în ceea ce privește claritatea, densitatea imaginii, intervalul dinamic și acuratețea expunerii, ceea ce face mai ușor. să identifice și să clasifice corect daunele.
Tom Sulzer, co-fondator și CEO Sulzer Schmid, a declarat: „Angajamentul nostru de a depăși granițele inovației în sectorul energiei eoliene este realizat în mod viu în cea mai recentă soluție de inspecție. Aceasta nu este doar o actualizare este o revoluție în precizie și în modul în care abordăm inspecțiile de lame — un proces de inspecție rapid și fiabil, cea mai bună calitate a imaginii din clasă și capabilități puternice de analiză, toate înglobate într-o platformă de inspecție digitală intuitivă, stimulată de AI și cu învățare automată.”
Odată cu noua tehnologie, daunele sunt identificate cu mai multă precizie. Riscul de a pierde o avarie sau de a interpreta greșit datele de inspecție este mult redus, evitându-se astfel orice reparații prost planificate sau executate greșit. De exemplu, cu noul sistem de captare a imaginii, fisurile de dimensiunea firului de păr care pot fi semnul unei daune grave sunt mai ușor de detectat într-un stadiu incipient, permițând programarea întreținerii preventive și mai puțin costisitoare.
M. NEGOMIREANU