S-a dat startul înscrierilor la E.ON Energy Challenge, ediția a X-a, 2024

S-a dat startul înscrierilor la E.ON Energy Challenge, ediția a X-a, 2024

Studenții și masteranzii care au idei ce pot revoluționa domeniul energetic sunt invitați să aplice pentru una dintre temele: Eficiență Energetică și Optimizare Rețea, Energie Verde, Digital & Smart și Pro-duse și Servicii Clienți.

În competiție, concurenții pot participa exclusiv în cadrul unei echipe,iar proiectele pot fi înscrise onlinepână în 15 decembrie inclusiv, pe https://energychallenge.eon-romania.ro/inscrie-te/.

Premiile depășesc 6.600 de euro: locul I – 3.000 euro/echipă; locul II –experiențe în valoare de600 euro/membru echipă; locul III – experiențe în valoare de 300 euro/membru echipă.

Câștigătoarea ediției 2023 și a marelui premiu în valoare de 3.000 de euro a fost desemnată echipa Universității „Transilvania”din Brașov, proiectul„ArtByte” fiind considerat cel mai inovativ dintre cele prezentate. Pe locul al doilea s-a clasat echipa de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași cu proiectul „Medenic” – un instrument software util pentru persoanele care doresc să apeleze la servicii medicale, iar cel de-al treilea loc a fost ocupat de echipa Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava cu proiectul „DBS Energy Solutions”.

M. NEGOMIREANU

NaturEnergy

Portalul energiilor alternative din România. Informații despre tehnologii, târguri și expoziții, opinii ale specialiștilor din domeniu, cele mai noi date despre companii. Punem accent pe tot ce trebuie știut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *