Două stații modernizate de Hidroelectrica

Două stații modernizate de Hidroelectrica

Hidroelectrica a recepționat lucrările de modernizare a stațiilor de transformare de 110kV care deservesc CHE Voila si CHE Vistea. Valoarea totală a investiției este de 1,28 mil. lei , 550 mii lei statia 110kV Voila si 680 mii lei statia 110kV Vistea. Ele sunt parte din proiectul ”Modernizare statii 110kV Sector Olt Superior”.

Cele doua stații au beneficiat de lucrări de montare ale echipamentelor de 110 kV noi, lucrări de construcții, realizarea de lucrări de circuite secundare și instalații noi.

”Suntem multumiti de faptul ca lucrarile de modernizare a statiilor de 110kV se desfasoara fara intarzieri si putem astfel urmari indeaproape graficul de realizare pe care ni l-am propus pentru acest an. Fiecare pas conteaza, fiecare modernizare sau retehnologizare aduce un plus de siguranta in exploatare si certitudinea ca obiectivele noastre vor raspunde prompt solicitarilor SEN si vor fi disponibile multi ani de acum inainte.” – a declarat Bogdan Badea, presedintele directoratului Hidroelectrica.

Hidroelectrica este lider in productia de energie electrica și are in exploatare un numar de 209 centrale hidroelectrice cu o putere instalata totalizand 6.482 MW.

Mihai VINTILĂ

NaturEnergy

Portalul energiilor alternative din România. Informații despre tehnologii, târguri și expoziții, opinii ale specialiștilor din domeniu, cele mai noi date despre companii. Punem accent pe tot ce trebuie știut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *