PPC vrea să preia Land Power S.R.L.

PPC vrea să preia Land Power S.R.L.

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care PPC Renewables Single Member S.A. din Grecia intenționează să preia Land Power S.R.L., prin intermediul Spark Wind Park S.R.L., PPC Renewables Single Member S.A., Grecia, desfășoară activități din domeniul producția,distribuției și furnizării a de energie electrică către consumatorii finali, în principal în Grecia.

Portofoliul PPC cuprinde atât surse de energie convenționale (de exemplu, lignit, gaz și petrol), cât și hidroelectrice și regenerabile. Spark este o societate vehicul, creată special pentru această tranzacție.Land Power S.R.L. își desfășoară activitatea în domeniul producției și comercializării cu ridicata de energie electrică din surse regenerabile. Land Power S.R.L. deține și operează un parc eolian cu o capacitate instalată de aproximativ 84 MW, situat în comunele Topolog și Dorobanțu, județul Tulcea.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei, ca va evalua tranzacția în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

M. NEGOMIREANU

NaturEnergy

Portalul energiilor alternative din România. Informații despre tehnologii, târguri și expoziții, opinii ale specialiștilor din domeniu, cele mai noi date despre companii. Punem accent pe tot ce trebuie știut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *