Tehnologii de pe trei continente la Târgul RoEnergy Timişoara, expoziţie unică cu intrare gratuită

Tehnologii de pe trei continente la Târgul RoEnergy Timişoara, expoziţie unică cu intrare gratuită

Remor Solar Polska S.A.-Gold Sponsor, Genway & SKE Solar Inverters SRL-Platinum Sponsor, Fronius International-Silver Sponsor

Cu aproximativ o lună şi jumătate înainte de eveniment, spaţiul expoziţional aferent ediţiei din Timişoara a Târgului Internaţional RoEnergy România, Platforma nr. 1 pe energii regenerabile din ţara noastră din 2010, este epuizat aproape în întregime.

Companii top leader provenind din Europa, Asia şi Orientul Mijlociu s-au grăbit, încă de la începutul anului, să prindă un loc la Târgul din Timişoara, având planuri fie de a-şi continua afacerile din România, fie de a intra pe această piaţă. Expozanţi din 11 ţări îşi vor prezenta oferta compusă, în principal, din tehnologii fotovoltaice şi eficienţă energetică de ultimă generaţie destinată pieţei autohtone.

Argumente suficiente, aşadar, pentru ca toţi cei interesaţi de trendurile regenerabilelor să-şi rezerve bilete de avion pentru deplasarea, la începutul lui octombrie, până în vestul ţării, în oraşul de malul Begăi.

Intrare gratuită la expoziţie
Şi pentru această ediţie, organizatorii continuă popularizarea în rândul românilor a conceptului de prosumator, oferind acces gratuit pentru vizitarea expoziţiei RoEnergy, eveniment unic care va avea loc în perioada 4-6 octombrie 2023, la Pavilion Expovest ( Hotel Senator ), Calea Lugojului, nr.7, Ghiroda, Timiş.

Cei care doresc să devină prosumatori vor avea posibilitatea să participe, tot gratuit, la un workshop de Independenţă energetică în care vor afla ce înseamnă să fii prosumator.

În ceea ce-i priveşte pe profesionişti, ediţia de Timişoara a Târgului RoEnergy România va constitui, cu siguranţă, un bun prilej pentru a afla trendurile industriei, noile apariţii de tehnologii, dar şi companiile din străinătate interesate de piaţa autohtonă.

RoEnergy Team

NaturEnergy

Portalul energiilor alternative din România. Informații despre tehnologii, târguri și expoziții, opinii ale specialiștilor din domeniu, cele mai noi date despre companii. Punem accent pe tot ce trebuie știut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *