Bulgartransgaz vrea să construiască infrastructura necesară pentru transportul hidrogenului. A demarat cu un studiu

Bulgartransgaz vrea să construiască infrastructura necesară pentru transportul hidrogenului. A demarat cu un studiu

Bulgartransgaz EAD a declarat că lansează un studiu de evaluare a cererii de piață pentru capacitatea de transport al hidrogenului. Compania a informat toți participanții actuali și potențiali de pe piață (producători, expeditori și consumatori) despre oportunitatea de a prezenta, până la 15 septembrie 2023, indicațiile lor neangajante privind cererea pentru capacitatea de transport de hidrogen.

Rezultatele studiului vor arăta interesul participanților de pe piață pentru utilizarea potențială a hidrogenului ca parte a viitorului mix energetic. Sondajul neangajant și coordonarea acestuia cu operatorii vecini vor facilita planificarea la timp a infrastructurii necesare, a spus compania.

Sondajul va identifica cererea așteptată pentru capacitatea de transport al hidrogenului, potențialele locuri de producție din Bulgaria și punctele de ieșire către utilizatorii finali. Rezultatele vor contribui, de asemenea, la planificarea și construirea în timp util a infrastructurii necesare pentru transportul hidrogenului către și prin Bulgaria.

sursa BTA

NaturEnergy

Portalul energiilor alternative din România. Informații despre tehnologii, târguri și expoziții, opinii ale specialiștilor din domeniu, cele mai noi date despre companii. Punem accent pe tot ce trebuie știut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *