Banks Renewables numește ZX Measurement Services pentru măsurători ale vântului la principalele site-uri eoliene din Scoția

Banks Renewables numește ZX Measurement Services pentru măsurători ale vântului la principalele site-uri eoliene din Scoția

Dezvoltatorul de energie regenerabilă din Marea Britanie Banks Renewables a contractat un specialist în managementul campaniilor de resurse eoliene ZX Measurement Services (ZX MS) pentru a sprijini activitatea lor de dezvoltare în extindere în Marea Britanie.

Banks Renewables, deținută de familie, deține și operează 223 MW de energie regenerabilă, cu încă 547 MW în diferite stadii de dezvoltare. Cu zece parcuri eoliene pe uscat operaționale în Scoția și nordul Angliei, alte 14 locații sunt în dezvoltare și sunt în curs de desfășurare măsurători ale vântului la site-uri eoliene cheie.

ZX MS a finalizat recent prima dintre aceste campanii de măsurare a vântului de doi ani, folosind Lidarul eolian ZX 300, la parcul eolian propus Bodinglee din South Lanarkshire, Scoția. Se preconizează că amplasamentul cu cele 37 de turbine va produce 266 MW de energie curată – suficientă pentru a furniza anual pentru aproximativ 212928 de case cu electricitate verde.

Kasia Szczepanik, inginer de dezvoltare la Banks Renewables a adăugat: „Pe amplasamentele propuse, cum ar fi Bodinglee Wind Farm, unde luăm în considerare cea mai recentă tehnologie de turbine eoliene la înălțimi tot mai mari, Lidars demonstrează o metodă eficientă din punct de vedere al costurilor și practică pentru a furniza măsurători vitale ale vântului în întreaga lume. înălţimea completă a eventualei turbine eoliene. Echipa de la ZX Measurement Services ne-a oferit o abordare profesională și holistică a cerințelor noastre de măsurare a vântului, făcând această parte a proiectului mai simplă și mai ușoară pentru echipa noastră.”

ZX MS a oferit Banks Renewables servicii experte de măsurare a datelor, alimentare și instalare pentru sistemul său Lidar la Parcul Eolian Bodinglee propus, asigurând în același timp comunicații pentru transferul de date, gestionarea datelor și raportare pentru a oferi actualizări în timp util ale progresului proiectului.

Ian Ravey, Managing Director la ZX Measurement Services: „Cu o serie de proiecte interesante și extinse în Scoția și nordul Angliei, suntem încântați să lucrăm îndeaproape cu Banks Renewables pentru a-și livra serviciile complete de măsurare a vântului. Parcul eolian Bodinglee propus se află la doar 25 de mile de sediul nostru, așa că va fi grozav pentru echipa noastră să vadă că acest proiect atinge fiecare etapă în dezvoltarea sa.”

Această abordare completă a sistemului de măsurare a vântului a permis Banks Renewables să acceseze măsurători ieftine, fiabile și precise folosind Lidarul eolian ZX 300, lider în industrie.

Mihai VINTILĂ

NaturEnergy

Portalul energiilor alternative din România. Informații despre tehnologii, târguri și expoziții, opinii ale specialiștilor din domeniu, cele mai noi date despre companii. Punem accent pe tot ce trebuie știut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *