2023 Solar PV World Expo (PV Guangzhou)

2023 Solar PV World Expo (PV Guangzhou)

Odată cu adunarea celor mai importante mărci solare fotovoltaice din China, PV World Expo, una dintre cele mai mari și mai influente expoziții fotovoltaice din China, este o platformă strategică nu numai pentru producătorii interni și internaționali pentru a-și afișa produsele solare avansate, precum și tehnologia, dar de asemenea pentru distribuitorii profesionisti să importe produse de calitate. Desfășurat timp de 14 ani consecutiv, evenimentul este foarte recomandat de persoane din domeniu, instituții profesionale și mass-media internațională, care pot ajuta companiile solare fotovoltaice din lume să găsească oportunități de primă mână.

Data: 8-10 august 2023
Locul de desfășurare: China Import & Export Fair Complex
Adresă: Strada Yuejiang Zhong nr 380,, Guangzhou, China
Site: http://pvguangzhou.com/index.php?lang=en

Dimensiunea târgului din acest an:

  • 1.500 de expozanți,
  • 100.000 de metri pătrați
  • 100.000 de cumpărători profesioniști (din peste 100 de țări)

Organizat de :
Asociația pentru Energie Solară din China Guangdong (GSEA)
Consiliul pentru Promovarea Cooperării Guangdong-Hongkong-Macao
Grandeur International Exhibition Group

PV Guangzhou 2023
După 14 ani de dezvoltare, PV Guangzhou a devenit cu succes una dintre cele mai cunoscute și populare expoziții solare fotovoltaice din China, atrăgând o mulțime de companii de renume mondial ca expozanți fideli, cum ar fi Huawei, JA Solar, Longi, Chint. Solar, AKCOME, AP System, Kstar, SOFAR SOLAR, Growatt Solar, SAJ, Snadi Energy, Techfine Electronic, Top One Power Technology, GINLONG, UNIEXPV, Mibet, IVNT, Afore, Kingfeels și așa mai departe.

Domeniul expoziției
Echipament de producție fotovoltaic: echipament de producție de lingouri de siliciu cu tije de siliciu bloc de siliciu, echipamente de producție de plăci de siliciu, echipamente de producție de baterii, echipamente de producție de panouri solare/module, versiuni de film a echipamentului de producție a bateriilor și etc.
Tehnologie de producție și echipamente de cercetare: celule fotovoltaice, componentele fotovoltaice aferente, materie primă fotovoltaică, proiect și sistem fotovoltaic etc. Produse cu aplicații solare: lampă solară, lampă de gazon, lampă de curte, faruri, lămpi de tip insecticide agricole, încărcătoare, lumini, lumini de avertizare de trafic și alte ecrane de afișare cu informații solare.

Dacă nu doriți să pierdeți acest mare eveniment, vă rugăm să marcați data și locul și să vă înregistrați acum pentru biletul digital gratuit!

Contactaţi-ne
Solar PV&Energy Storage World EXPO Committee
Persoana de contact: Lydia E
Reprezentant din străinătate
E-mail:marketing1@grandeurhk.com
Whatsapp/Wechat/Mob: 0086 188 2438 5164
Mesager: Abe Lydia
Twitter:Lydiaexhibition
Canton Fair Complex Guangzhou China

NaturEnergy

Portalul energiilor alternative din România. Informații despre tehnologii, târguri și expoziții, opinii ale specialiștilor din domeniu, cele mai noi date despre companii. Punem accent pe tot ce trebuie știut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *