ARESCA îl numește pe președintele ArcVera, John Bosche șeful consiliul comitetului

ARESCA îl numește pe președintele ArcVera, John Bosche șeful consiliul comitetului

ArcVera Renewables, un important furnizor global de consultanță și servicii tehnice pentru proiecte eoliene, solare și de stocare a energiei, anunță recenta numire a lui John Bosche la șefia Comitetului Standardelor Americane de Energie Regenerabilă a Asociației de Certificare (ARESCA).

ARESCA este organismul membru al Statelor Unite care asigură legătura cu IEC (International Electrical Committee) pentru standardele internaționale legate la energia eoliană, solară și marină. Consiliul supraveghează în Statele Unite standardele tehnologice naționale și internaționale ale energiei regenerabile.

John Bosche, președinte și inginer mecanic principal și ArcVera, Partenerul fondator Renewables, a comentat: „Este o onoare să fiu numit în fruntea acestui grup care face o muncă importantă în domeniul standardelor. Dezvoltarea standardelor este aliniată cu cultura ArcVera pentru a intensifica dezvoltarea globală a energiei regenerabile”.

John a fost implicat în crearea standardelor IEC de peste 20 ani, inclusiv implicarea în crearea IEC 61400-12-1 și 61400-12-2, ambele standarde pentru PPT (testarea performanței puterii) și multe altele iar recent, în IEC 61400-50-3, un standard dezvoltat pentru utilizarea instrumente LIDAR montate pe nacelă pentru PPT-uri.

Mihai NEGOMIREANU

NaturEnergy

Portalul energiilor alternative din România. Informații despre tehnologii, târguri și expoziții, opinii ale specialiștilor din domeniu, cele mai noi date despre companii. Punem accent pe tot ce trebuie știut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *