Tamura Corporation vine în Ialomița

Tamura Corporation vine în Ialomița

A fost anunțată o nouă investiție în localitatea Fetești-Gară din județul Ialomiţa iar începerea producției comerciale este estimată a începe noiembrie 2024.

Conglomeratul japonez Tamura Corporation vrea cu ajutor de stat de 15 milioane euro să investească încă 6 milioane pentru a produce încărcătoare de baterii pentru sculele electrice. Investiția de la zero, va genera cca 300 de locuri noi de muncă.

Compania vrea prin deschiderea acestei unități să își consolideze prezența în Europa. Momentan cererea de ajutor de stat parcurge traseul birocratic.

Tamura Corporation este producătoare de componente electronice, cum ar fi transformatoare și reactoare, materiale electrochimice, materiale de lipit și măști de lipit, echipamente de lipit și console de mixaj audio pentru stațiile de radiodifuziune. Tamura Corporation este listată pe piața principală a Bursei de Valori din Tokyo.

Mihai VINTILĂ

NaturEnergy

Portalul energiilor alternative din România. Informații despre tehnologii, târguri și expoziții, opinii ale specialiștilor din domeniu, cele mai noi date despre companii. Punem accent pe tot ce trebuie știut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *