HIDROELECTRICA vrea să monteze un sistem fotovoltaic pe acoperisul clădirii CHE Băbeni

HIDROELECTRICA vrea să monteze un sistem fotovoltaic pe acoperisul clădirii CHE Băbeni

SPEEH HIDROELECTRICA S.A titular al proiectului:”Valorificarea potentialului fotovoltaic in cadrul centralelor de producere a energiei electrice amplasate pe sectorul mijlociu al raului Olt. Lucrari de montare sistem fotovoltaic pe acoperisul cladirii CHE Babeni” anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Valcea in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul ”Valorificarea potentialului fotovoltaic in cadrul centralelor de producere a energiei electrice amplasate pe sectorul mijlociu al raului Olt. Lucrari de montare sistem fotovoltaic pe acoperisul cladirii CHE Babeni”, propus a fi amplasat in judetul Valcea, comuna Ionesti, sat Marcea.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului APM Valcea din str. Remus Bellu, nr. 6, Rm Valcea, în zilele de luni-vineri, între orele 9-14, precum şi la următoarea adresă office@apmvl.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Valcea.

NaturEnergy

Portalul energiilor alternative din România. Informații despre tehnologii, târguri și expoziții, opinii ale specialiștilor din domeniu, cele mai noi date despre companii. Punem accent pe tot ce trebuie știut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *