GE Vernova Offshore Wind alege Schaeffler România

GE Vernova Offshore Wind alege Schaeffler România

Schaeffler România a fost recunoscută ca furnizor cheie de către GE Vernova Offshore Wind business – Divizia de Energie Eoliană Offshore, în cadrul Supplier Day, Ziua Furnizorilor, desfășurată în Nantes. Evenimentul a fost dedicat recunoașterii celor mai buni furnizori ai companiei pentru anul 2022. Schaeffler România a fost onorată cu premiul în categoria „SAFETY” dintr-un total de 111 furnizori din 31 de țări.

„Suntem mândri de rulmenții de mari dimensiuni produși pentru GE și onorati de această recunoaștere și de încrederea continuă în relația noastră de business. Suntem dedicați consolidării importanței siguranței în tot ceea ce facem și ne bucuram să continuăm colaborarea cu GE Vernova pentru a spori succesul și inovația în industria eoliană offshore”, a declarat Marius Pricop, Director de Fabrică Rulmenți Mari de la Schaeffler Romania.

Acest premiu este o dovadă a angajamentului companiei de a implementa o cultură solidă a siguranței în locația de producție de la Brașov, lucru care este susținut, de asemenea, și de programe speciale, precum ”Top Management as Safety Ambassadors”, prin care este subliniat faptul până la cel mai înalt nivel, siguranța și sănătatea angajaților ocupă o importanță deosebită.

Mihai NEGOMIREANU

NaturEnergy

Portalul energiilor alternative din România. Informații despre tehnologii, târguri și expoziții, opinii ale specialiștilor din domeniu, cele mai noi date despre companii. Punem accent pe tot ce trebuie știut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *