Institutul de Inginerie Structurală o numește pe Jennifer Carey pentru a ajuta la stabilirea de noi standarde în industria solară

Institutul de Inginerie Structurală o numește pe Jennifer Carey pentru a ajuta la stabilirea de noi standarde în industria solară

ArcVera Renewables, un furnizor de top de consultanță și servicii tehnice pentru proiecte eoliene, solare și de stocare a energiei, confirmă numirea lui Jennifer Carey în consiliul de standarde de proiectare al Institutului de Inginerie Structurală al Societății Americane de Ingineri Civili (ASCE/SEI).

Jennifer Carey este un inginer proeminent al diviziei solare ArcVera, cu expertiză substanțială în proiectare și inginerie structurală și geotehnică. Ea va contribui cu bogata experiență în proiect și expertiză în inginerie în rolul său la Comitetul de standarde pentru „ASCE/SEI 7 – Încărcări minime de proiectare și criterii asociate pentru clădiri și alte structuri” pentru ciclul 2028. În calitate de membru, ea va ajuta la sprijinirea dezvoltării viitorului standard și va ajuta industria să evolueze în continuare. În plus, Jennifer face parte din Comitetul de structuri fotovoltaice ale ASCE și din Comitetul de proiectare și construcție a fundațiilor ASCE.

„Sprijinirea ghidurilor de design, codurilor și standardelor este ceva ce îmi place cu adevărat. Speranța mea sinceră este că eforturile noastre au un impact pozitiv asupra societății”, a spus Jennifer Carey.

Ca organizație, ArcVera contribuie cu mândrie la industria energiei regenerabile, fiind implicată în stabilirea standardelor cheie ale industriei în diverse domenii, cum ar fi evaluarea resurselor, evaluările randamentului energetic și testarea performanței energetice.

Mihai VINTILĂ

NaturEnergy

Portalul energiilor alternative din România. Informații despre tehnologii, târguri și expoziții, opinii ale specialiștilor din domeniu, cele mai noi date despre companii. Punem accent pe tot ce trebuie știut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *