EVENIMENTE


NaturEnergy » Targuri si expozitii
Targuri si expozitii

Smart Event in a Smart City!

IEAS 2015Anul acesta IEAS aduce in prim-plan un concept inovativ si de mare actualitate pentru România, ce pune accentul pe valorificarea resurselor firmelor din industrie si promovarea produselor si serviciilor smart pentru orase – Smart City. Smart City la IEAS reprezinta: Energie Inteligentă,  Clădiri Inteligente, Tehnologii Inteligente, Transport Inteligent, Sisteme de securitate inteligente.

RENEXPO - Gandeste in viitor

Al VIII-lea Targ si Conferinte pe Energie + Eficienta RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE, Platforma Romaniei pentru energii regenerabile si eficienta energetica, unde persoane cheie din domeniu isi dau intalnire an de an, revine intre 18 - 20 noiembrie 2015, la Sala Palatului din Bucuresti.

Drumul de la Eficienta la Independenta energetica trece prin Targul RoEnergy Bucuresti, din 6 - 8 mai 2015

roenergy 2015Cea mai importanta manifestare din domeniul Energiilor Regenerabile si al Eficientei Energetice din Romania continua seria evenimentelor cu Targul International RoEnergy Bucuresti, in perioada 6-7-8 mai 2015, care va avea loc la  Romexpo, Pavilion D2, B-dul Marasti, 65-67. In paralel cu expozitia, timp de trei zile, vor avea loc o serie de conferinte, mese rotunde, workshop-uri, cat si alte manifestari conexe.

RENEXPO Bucuresti, la a opta editie!

A devenit deja o traditie ca in luna noiembrie toti jucătorii cheie sa iși dea intalnire la RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE, Platforma Romaniei pentru energie regenerabila si eficienta energetica. A VIII-a editie a evenimentului revine intre 18 - 20 noiembrie 2015, la Sala Palatului din Bucuresti.

Sunt pregatite companiile din Romania pentru feed-in-tariff?

Organizatorii Targului International RoEnergy Bucuresti, cel mai important eveniment al industriei de Energii Regenerabile si Eficienta Energetica din Romania, au demarat campania de inscrieri si promovare a urmatorului targ,  editia RoEnergy Bucuresti numarul V, care va avea loc in perioada 6-8 mai 2015, la ROMAERO, Baneasa, sector1 , Bucuresti.
Printre principalele noutati se remarca promovarea focusata a domeniilor care alcatuiesc portofoliul RoEnergy: RoEnergy#SOLAR, RoEnergy#BIOMASA, RoEnergy#BIOGAZ, RoEnergy#HYDROPOPWER, RoEnergy#WINDPOWER, RoEnergy#EnergyINDEPENDENT.Pe langa expozitie, sub “umbrela” Targului RoEnergy vor avea loc o serie de manifestari conexe dintre care mentionam: conferinte, mese rotunde, workshop, tombola RoEnergy, etc.

Targuri si expozitii
PARTENERI MEDIA
DK ExpoAt this moment you do not support Flash Player 9. We're sorry.

Real Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design