EVENIMENTEScotia are un parc energetic marin performant

Parcul energetic marin este situat in regiunea de Nord a Scotiei, cuprinzand si deja-existentul Centru European pentru Energie Marina, cel mai bun centru de cercetare si testare din domeniul energiei marine din lume.

In cadrul acestui Centru, dezvoltatori din toata lumea testeaza o gama larga de aparatura si dispozitive pentru energia mareica si a valurilor, iar Ministrul englez pentru Energie si Schimbari Climatice a declarat la inaugurarea parcului marin ca zona in care s-a construit acesta deja reprezinta o locatie esentiala in ansamblul industriei marine, in mare parte datorita potentialului urias mareic si al valurilor. De altfel, scopul in sine pentru care acest parc a fost construit este de a arata lumii intregi importanta acestei zone, precum si pentru a-i intari prestigiul de lider mondial in industria marina.

Potrivit statisticilor Departamentului Englez pentru Energie si Schimbari Climatice, estimarile arata ca aceasta industrie mareica si a valurilor poate genera numai in Marea Britanie o capacitate de aproximativ 30 de GW, in perspectiva anului 2050.

Comentarii (1)

Adauga un comentariu
 • replique montre est l'un des meilleurs horlogers au monde et s'inscrit dans la tradition d'Alfa Romeo d'adhérer à une production de haut niveau et de viser l'excellence et la performance fiable. Les deux parties travaillent ensemble pour affiner Alfa Romeo Quadrifoglio de Chronoswiss. Montre Giulia pour commémorer cette puissante voiture de sport, limitée au lancement 100 pour le marché nord-américain seulement. 2017 nouvelle montre Chronoswiss Alfa Romeo Quadrifoglio La montre Giulia a un cadran sportif et de puissantes fonctionnalités d'utilisation.
  DE jingboo, postat pe 15-03-2018, la 06:51
 • COMENTARIU (*)


  Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la violență sau ura vor fi sterse. Îi rugam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe NaturEnergy.

Sisteme solare termice


 • Energia vantului
 • Energie solara cu panouri fotovoltaice
 • Energie geotermala
 • Energia mareelor
 • Energie Hidro
 • Biocombustibil
 • Energie solara
PARTENERI MEDIA
DK ExpoAt this moment you do not support Flash Player 9. We're sorry.

Real Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design